Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Eemsdelta

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Eemsdelta is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, waarschuwt bij een inbraak en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Daarbij zal het huisalarm afgaan bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Met onze speciale keuzehulp lees je goede informatie over de soorten systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Bovendien tonen wij op deze pagina een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Eemsdelta en vind je slimme tips tegen inbraak.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-eemsdelta

Alarminstallatie Eemsdelta aanleggen

Een alarmsysteem is een elektronisch detectiesysteem dat een signaal geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij onraad zal het alarm afgaan en ontvang jij op je telefoon een melding. Tegen extra betaling wordt het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. Een agent bekijkt de melding en probeert contact te leggen met de bewoners. Bij een overval, inbraak of brand worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Eemsdelta? In het bijgaande stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis en kijk waar inbrekers binnen kunnen komen. Zo weet je welke deuren en ramen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: gasdetectoren, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, magneetcontacten, bewegingsmelders.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bedrade systemen is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem is effectief zonder bekabeling en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride systeem is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er bestaan diverse alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook SMS, geluidsalarm, E-mail, lichtalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling met de de alarmcentrale (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Desgewenst heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Offertes vergelijken

  Voer je adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt binnen korte tijd verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Eemsdelta en de directe omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een vooraf afgesproken moment. De vakman laat goed zien hoe het allemaal werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die gebeld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Eemsdelta?

Ontvang gratis offertes van bedrijven uit jouw regio

Advies: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer woningen in de gemeente Eemsdelta houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel noodzakelijke functies. Er bestaan ook complete pakketten met bewegingsmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, rookmelders, buitensirene. Ook dien je een keuze te maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hierna bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is ook perfect voor bestaande bouw. Ook is het systeem zeer flexibel en voordelig. Vergeet niet dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarieven inclusief montage: €675,00 tot wel €1550,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De werking is erg nauwkeurig, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit gezien als een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijzen inclusief installatie: €1075,00 tot +/- €2150,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar de kabels al voorhanden zijn maak je gebruik van de bedrade onderdelen, waar nog geen kabels getrokken zijn kies je voor draadloze sensors.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1350,00 tot €2450,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Hieronder lees je meer over veilig wonen in Eemsdelta.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pincode, druppel, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Eemsdelta (april 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Maar, als je het uitbesteed aan een vakkundig installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de bijgaande tabel vind je de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Eemsdelta. Zij kunnen je helpen met merken zoals Consul en Microtech. Je bekijkt hier ook verkooppunten en leveranciers Het Hogeland, Veendam, Groningen en Oldambt.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je goed werkende tips om de opties voor inbraak in Eemsdelta te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Bedraad alarmsysteem.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Eemsdelta vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Groningen kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze firma’s staan bekend om een vernuftige alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Doorgaans werken zij met een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig draadloos.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, D-Link, TP-Link, Foscam, Somfy + Netamo, Hombli, Eufy, Arlo, Yale.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Eemsdelta?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Eemsdelta voor thuis liggen ongeveer tussen de €575,00 en €875,00. De normale prijs wordt beïnvloed door het type installatie, de extra opties zoals camera’s of gasmelder, het aantal kamers, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie analyseert een operator of er een noodzaak is en of ze direct in actie moeten komen. De operator probeert bewoners meteen te bellen bij een overval, inbraak of brand Middels Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De tarieven van een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 en €37,50 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een signalering ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest populaire alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: SMS, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Bij een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het ontmoedigt inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. De meest betaalbare keuze is een bekabelde analoge camera vanaf €250,00 per unit. Zoek je haarscherp beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Probeer dan een HD IP camera voor €425,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Eemsdelta.


Postcodegebied: 9901, 9902, 9903, 9904, 9905, 9906, 9907, 9908, 9909, 9911, 9912, 9913, 9914, 9915, 9917, 9918, 9919, 9921, 9922, 9923, 9924, 9931, 9932, 9933, 9934, 9936, 9937, 9945, 9946, 9947, 9948, 9949, 9987, 9991, 9992, 9993, 9994

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie