Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Krewerd

Met een alarmsysteem in Krewerd voel je je een stuk veiliger thuis. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een actieve alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Ook zal het huisalarm afgaan bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze handige keuzehulp delen wij handige details over de beschikbare systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Verder verstrekken we op alarmsysteemcheck.nl mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Krewerd en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-krewerd

Alarminstallatie Krewerd laten installeren

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch mechanisme dat notificaties verstuurt bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij beweging gaat vaak een sirene af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Als extra optie is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De medewerker bekijkt de situatie en probeert contact te leggen met de klant (de bewoner). Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Krewerd? Hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak een goede analyse van de woning en ontdek zo waar de zwakke plekken liggen. Op deze manier weet je welke ramen en deuren meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. M.b.t. inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, gasdetectoren, waterdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij bekabelde installaties zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft geen kabels nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride oplossing is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er bestaan verschillende alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook E-mail, lichtalarm, geluidsalarm, telefonische oproep. Een interessante keuze is een accurate melding voor de Particuliere alarmcentrale PAC. 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om inbrekers op heterdaad te betrappen heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag gratis offertes op

  Geef het installatie adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan kosteloos tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Krewerd.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op de gekozen dag. De medewerker legt precies uit hoe je het moet bedienen. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen inprogrammeren die gealarmeerd worden zodra het alarm afgaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Krewerd?

Vergelijk kosten en voorwaarden van beveiligingsbedrijven in direct regio

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Flink wat huizen in de gemeente Eemsdelta kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals bewegingsmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling, rookmelders, camerabewaking. Daarnaast start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hierna lichten we dat verder toe.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarbij ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Grote nadelen zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Onkosten inclusief montage: €800,00 tot +/- €2250,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit gezien als een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt weinig last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Tarief inclusief installatie: €1275,00 oplopend tot €2100,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bedrade detectoren, en waar nog geen bedrading is installeer je draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1350,00 tot ongeveer €2400,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Krewerd.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een tag, druppel, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Krewerd (december 2023)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Maar, op het moment je kiest voor een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In het bijgaande overzicht vind je de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Krewerd. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als GO en Sony. Of klik door voor leveranciers en aanbieders in Holwierde, Bierum, Appingedam en Garnwerd.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We delen populaire tips om de opties voor inbraak in Krewerd te verminderen. Check ook extra informatie over Sirenes.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Krewerd vergelijken in december 2023

In de provincie Provincie Groningen zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die kunnen helpen bij het plaatsen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Zij bieden een slimme alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Dikwijls kan jij hier ook terecht voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Zonder boren en volledig draadloos, gemakkelijk zelf plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Ervaren adviseurs en vakmannen met persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en EZVIZ, D-Link, TP-Link, Somfy, Bosch + Eve, Arlo, Eufy, Hombli, Yale.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Krewerd?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Krewerd voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €500,00 en €1450,00. De daadwerkelijke prijs wordt beïnvloed door het type alarm, de extra opties zoals een beveiligingscamera of CO2 melder, het woonoppervlak, en de installateur.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij brand, inbraak of glasbreuk wordt er in de alarmcentrale gekeken of er een noodzaak is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een specialist belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij een overval, inbraak of brand Met Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De investering in een alarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €20,00 en €52,50 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij onraad kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: telefonische oproep, e-mail, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm hoort de indringer niets, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Voor de kleine portemonnee is er een bedrade camera vanaf €275,00 per camera. Liever de meest scherpe en heldere HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Probeer dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €550,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Krewerd.


Postcodegebied: 9904

Plaats een reactie