Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Toegangscontrole

Er zijn woonblokken, flatgebouwen, bedrijven en/of appartementencomplexen maar ook bedrijven waarbij de toegang beperkt moet worden voor uitsluitend personen die daarvoor bevoegd zijn. Zo kan op een laagdrempelige manier toegang tot een pand worden verschaft middels een pasje, code of NFC tag.

Geen sleutels meer
Sleutels. Iedereen raakt ze wel eens kwijt. En dan volgen de problemen: nieuwe sleutels bijmaken, sloten veranderen. En intussen staat de deur open voor mensen met minder goede bedoelingen. Kan dat niet makkelijker? Er zijn toegangs-controlesystemen die werken zonder een fysieke kaart of sleutel.

Wat is toegangscontrole?

Toegangscontrole maakt het mogelijk om op een veilige, flexibele en rendabele manier, gecontroleerd toegang te verlenen. Een goed opgebouwd toegangscontrolesysteem kan ook gecombineerd worden met een alarmsysteem. Met toegangscontrole bepaalt men wanneer en waar iemand mag komen. De magazijnier die in het weekend moet werken, mag bijvoorbeeld niet binnen bij de administratie. Hoofdingang, magazijn of R&D zijn ruimtes die niet voor iedereen toegankelijk zijn. Vaak kan dit helemaal draadloos worden aangelegd.

Alarm en tijdsregistratie

Via het toegangscontrolesysteem kan men ook het alarmsysteem bedienen en aanpassingen uitvoeren. Met speciaal aan de Belgische wetgeving aangepast software kan men daarnaast ook tijdsregistratie van het personeel uitvoeren. Dat is een belangrijk kostenbesparend aspect van het systeem. Vind hier alarmsysteem-experts in Almelo, Alphen aan den Rijn of Lelystad.

Soorten toegangscontrole

Er zijn tal van manieren om toegangscontrole uit te oefenen:

  • Kaart
  • Magneet of code
  • Hand- of vingerafdruk
  • Irisscan
  • Stemherkenning

De ultieme vorm van controle voor spullen
Met een speciaal systeem kan elk apparaat in het gebouw beveiligd worden: beamer, computer, kopieerapparaat, camera. Elk apparaat is voorzien van een netwerkkabel. Om het apparaat te verwijderen, moet men inloggen op het netwerk. Men mag het apparaat pas meenemen nadat toestemming verleend is. Verwijdert men de netwerkkabel zonder toestemming, dan gaat een alarm af. Dat kan via e-mail of pop-ups, maar ook met een sirene.