Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Vlijmen

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Vlijmen beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Je alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, jaagt inbrekers de deur uit en geeft je meer gemoedsrust. Daarnaast signaleert een huisalarm ook bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Via onze adviseurs lees je goede informatie over de meest bekende type systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Tevens bekijk je op deze site mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Vlijmen en vind je slimme tips tegen inbraak.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-vlijmen

Alarminstallatie Vlijmen installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch mechanisme dat dankzij detectoren een alarm genereert bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een foute beweging gaat vaak een luid alarm af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Steeds vaker is het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De centralist volgt de situatie meteen op en waarschuwt de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodgeval kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Vlijmen? In het stukje hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Inventariseer jouw woning en ontdek zo waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op deze manier weet je welke ingangen sensoren / detectoren moeten krijgen. M.b.t. inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: waterdetectoren, rookmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, glasbreuksensoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld huisalarm worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een kabelvrij systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride installatie werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We onderscheiden meerdere type alarmen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook E-mail, lichtalarm, geluidsalarm, telefonische oproep. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een automatische melding naar een 24/7 meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om inbrekers op heterdaad te betrappen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Binnen enkele dagen ontvang je 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Vlijmen en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Een beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De beveiligingsspecialist demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen opgeven die een notificatie ontvangt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een handig alarmsysteem kopen in Vlijmen?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installateurs uit de buurt

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Steeds meer woningen in de gemeente Heusden beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn betaalbare budget producten met enkel detectoren en sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals camerabewaking, buitensirene, afstandsbediening, rookmelders, meldkamer koppeling. Verder moet je in de basis kiezen voor een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hieronder lichten we dat verder toe.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem sluit je doorgaans aan op de WIFI, de detectoren hebben een batterij. Je kunt het eenvoudig installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Tevens ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Vergeet niet dat er soms nieuwe batterijen in moeten en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijzen inclusief montage: €650,00 tot €2200,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Dit werkt heel erg effectief, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt weinig last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Prijzen inclusief installatie: €1025,00 tot ongeveer €1600,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het is zeer betrouwbaar, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op plekken waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bekabelde onderdelen, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn installeer je draadloze detectoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1850,00 tot wel €2800,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het stukje hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Vlijmen.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pincode, ID, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Vlijmen (februari 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Echter, ga je voor een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In dit overzicht tonen wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Vlijmen. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Axis en Technomax. Of zoek door naar bedrijven en installateurs in Nieuwkuijk, Haarsteeg, Rosmalen en De Moer.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden goed werkende tips om de kans op inbraak in Vlijmen te limiteren. We bieden ook aanvullende informatie over Toegangscontrole.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Vlijmen vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het installeren van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een effectieve alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Vaak kan jij hier ook terecht voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Somfy, TP-Link, D-Link, EZVIZ, Bosch & Eufy, Hombli, Eve, Netamo, Arlo.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Vlijmen?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Vlijmen voor thuis liggen tussen de €600,00 en €925,00. De uiteindelijke prijs hangt af van het soort alarm, de eventuele uitbreidingen zoals alarmcentrale en camera’s of rookmelder, het aantal ramen en deuren, en de installateur.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij calamiteiten bekijkt de medewerker wat er rondom het huis gebeurt en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een specialist neemt meteen contact op met de bewoners bij een overval, inbraak of brand Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De prijzen van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 & €52,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: lichtalarm, telefonische oproep, SMS, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal de indringer niets horen, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een set met analoge camera’s, vanaf €225,00 p/stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera vanaf €525,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Vlijmen.


Postcodegebied: 5250, 5251, 5252

Plaats een reactie