Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuwkuijk

Dankzij een alarmsysteem in Nieuwkuijk beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, waarschuwt bij onraad en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Ook heeft het huisalarm ook een melding bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze handige keuzehulp bieden we populaire info over de mogelijke systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Afsluitend bekijk je op alarmsysteemcheck.nl bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Nieuwkuijk en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-nieuwkuijk

Alarminstallatie Nieuwkuijk laten installeren

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch apparaat dat een melding zal versturen bij onraad en inbraak. Bij een signalering gaat er een luid (of stil) alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Indien gewenst is het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De medewerker ziet direct wat de situatie is en belt direct de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuwkuijk? In ons speciale stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en kijk waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Zo weet je welke risicovolle plekken meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Wat betreft inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, waterdetectoren, rookmelders, gasdetectoren.

 2. Kies het type alarm

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij bekabelde installaties is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride systeem is een combinatie van beide.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er kan worden gekozen voor meerdere type alarmen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, SMS, lichtalarm, E-mail. Tegen betaling kan je ook kiezen voor extra service van een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Desgewenst kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Voer je adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuwkuijk.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op het afgesproken moment. De vakman geeft een uitleg over de werking van het systeem. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen opgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij onraad.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Nieuwkuijk?

Vraag offertes op bij experts in direct regio

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Heusden laten professionele alarmbeveiliging installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel detectoren en sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over afstandsbediening, bewegingsmelders, rookmelders, buitensirene, camerabewaking. Daarnaast start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende opsomming lees je er alles over.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. Het installatieproces is zo gedaan en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Bovendien ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Let erop dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarieven inclusief montage: €650,00 oplopend tot €1850,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De kans op een storing is minimaal, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, minder storingsgevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Investering inclusief installatie: €1125,00 tot €2200,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op plekken waar al bedrading ligt kies je voor bedrade sensors, en waar nog geen bedrading is kies je voor draadloze sensoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Een relatief duur systeem.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1200,00 tot +/- €2050,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In de lijst hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Nieuwkuijk.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een tag, ID, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuwkuijk (februari 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Echter, op het moment je kiest voor een lokaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In het bijgaande overzicht ontdek je de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuwkuijk. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Lloyd en Salvus. Of zoek door naar bedrijven en leveranciers in Haarsteeg, Doeveren, Vlijmen en Rosmalen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. In het stukje hieronder vind je goed werkende tips om de opties voor inbraak in Nieuwkuijk te limiteren. We bieden ook aanvullende informatie over Seniorenalarm.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Nieuwkuijk vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan bekend om een innovatieve alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Regelmatig werken zij met een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, TP-Link, D-Link, EZVIZ, Foscam + Arlo, Hombli, Eufy, Yale, Netamo.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Nieuwkuijk?

De kosten van een slim alarmsysteem in Nieuwkuijk voor thuis liggen gemiddeld tussen de €400,00 en €1425,00. De normale prijs wordt beïnvloed door het soort alarm, het aantal extra opties zoals een beveiligingscamera of rookmelder, het aantal ramen en deuren, en garantietermijn.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties analyseert een operator wat er rondom het huis gebeurt en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een specialist probeert bewoners meteen te bellen Bij een geverifieerde alarmmelding D.m.v. Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De onkosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €17,50 en +/- €45,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij onraad kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luide sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook e-mail, SMS, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Als je een stil alarm laat installeren weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een systeem met digitale camera’s, vanaf €150,00 per aansluiting. Heb je liever een oplossing met HD-beelden om ook gezichten en kentekens te herkennen? Installeer dan een HD IP camera vanaf €425,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Nieuwkuijk.


Postcodegebied: 5253

Plaats een reactie