Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Zegge

Door het installeren van een alarmsysteem in Zegge verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Je alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Ook kan een huisalarm een signaal geven bij brand, gas of lekkages. Via onze adviseurs tonen wij praktische informatie over de meest bekende type systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Ook tonen wij op dit portaal een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Zegge en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-zegge

Alarminstallatie Zegge plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch detectiesysteem dat een signaal geeft bij onraad en inbraak. Bij een signalering zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je meteen melding op je smartphone. Steeds vaker wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De medewerker onderzoekt de melding en belt direct het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij brand, inbraak of een overval kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Zegge? In ons speciale stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en controleer waar de zwakke plekken liggen. Op basis daarvan markeer je welke ramen en deuren minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als het gaat om inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: magneetcontacten, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, rookmelders, gasdetectoren, waterdetectoren.

 2. Kies het type alarm

  Je hebt de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bedraad systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels zodat het bijna niet te saboteren is. Een wifi-systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en kan overal worden geïnstalleerd. De hybride mogelijkheid werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Type alarmering

  Je hebt de keuze uit allerlei alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, lichtalarm, SMS, telefonische oproep, E-mail. Een interessante keuze is doorschakeling met de de Particuliere alarmcentrale PAC. Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Afsluitend is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en vertel precies wat je nodig hebt. Je krijgt dan kosteloos diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Zegge.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op het afgesproken moment. De medewerker geeft altijd een goed instructie. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen inprogrammeren waarnaar een signaal wordt gestuurd zodra het alarm afgaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Zegge?

Ontvang gratis offertes van beveiligingsbedrijven uit de regio

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer woningen in de gemeente Rucphen hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met eenvoudige functionaliteiten. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meldkamer koppeling, afstandsbediening, buitensirene, rookmelders, camerabewaking. Verder moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hieronder noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Minpunten zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Onkosten inclusief montage: €825,00 tot ongeveer €1250,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De kans op een storing is minimaal, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarieven inclusief installatie: €950,00 tot ongeveer €1750,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn maak je gebruik van de bekabelde detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kies je voor draadloze sensors.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Een relatief duur systeem.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1350,00 tot +/- €2550,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Optioneel kan je kiezen voor diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Onderstaand lees je meer informatie over extra veilig wonen in Zegge.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pincode, ID, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Zegge (mei 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Maar, op het moment je kiest voor een ervaren installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de bijgaande tabel delen wij de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Zegge. Zij werken met gangbare merken als Samsung en Copper Safety. Je kunt ook doorklikken naar leveranciers en aanbieders in Hoeven, Bosschenhoofd, Oudenbosch en Moerstraten.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Zegge te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Bedraad alarmsysteem.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Zegge vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het installeren van een alarm en bewakingscamera’s. Deze firma’s staan garant voor een effectieve alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Meestal werken zij met een eigen meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Foscam, Bosch, TP-Link, D-Link, Somfy of Eufy, Eve, Netamo, Hombli, Yale.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Zegge?

De kosten van een slim alarmsysteem in Zegge voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €425,00 en €1375,00. De echte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type alarm, extra opties zoals camera’s of brandmelder, de grootte van het huis, en het jaarlijkse onderhoud.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij calamiteiten checkt de centralist wat er aan de hand is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De centralist neemt contact op met de bewoners bij een geverifieerd alarm. Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €17,50 & €55,00 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij een ongewone beweging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook e-mail, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, SMS. Indien je het stille alarm aanzet zal de indringer niets horen, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een combinatie van basis camera’s, vanaf €200,00 per unit. Voorkeur voor volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €425,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Zegge.


Postcodegebied: 4735

Plaats een reactie