Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hoeven

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Hoeven voel je je een stuk veiliger thuis. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Als extra voordeel waarschuwt een huisalarm ook bij brand, gas of lekkage. In onze handige keuzehulp delen wij betrouwbare info over de soorten systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Ook bekijk je op dit portaal erkende beveiligingsbedrijven in Hoeven en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-hoeven

Alarminstallatie Hoeven installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch detectiesysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij detectie wordt het alarm getriggerd en ontvang jij op je telefoon een melding. Wanneer je dat wil is jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De operator bekijkt de melding en waarschuwt de bewoners. Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Hoeven? In het gedeelte hieronder geven we tips en leggen we alles uit.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak een goed profiel van jouw woning om erachter te komen waar de zwakke plekken liggen. Op deze manier bepaal je welke ingangen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Wat betreft inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: beveiligingscamera’s, rookmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, glasbreuksensoren, bewegingsmelders.

 2. Soort alarm kiezen

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld huisalarm zijn alle componenten met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een wifi-systeem (draadloos) communiceert vaak via radiogolven. en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride oplossing is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Type alarmering

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook SMS, telefonische oproep, E-mail, geluidsalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een professionele integratie met de Particuliere alarmcentrale PAC. Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Als laatste kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Binnen enkele dagen ontvang je tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hoeven.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een geschikt moment op korte termijn. De beveiliger hoe je het systeem in werking stelt. Je kunt nu ook de contactpersonen inprogrammeren die op de hoogte gesteld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Hoeven?

Vraag offertes op bij installateurs uit de buurt

Keuzehulp: Type beveiligingssystemen

Flink wat huizen in de gemeente Halderberge kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief rookmelders, bewegingsmelders, camerabewaking, afstandsbediening, meldkamer koppeling. In aanvulling daarop zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hierna zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, met units die werken met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Als laatste kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Houd in acht dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarief inclusief montage: €725,00 tot wel €2200,00.

Een bekabeld alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Tarief inclusief installatie: €950,00 tot €1600,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels aangesloten zijn kies je voor bedrade onderdelen, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kies je voor draadloze sensors.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Een relatief duur systeem.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1150,00 tot wel €2500,00.

Extra opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het stukje hieronder lees je meer over veilig wonen in Hoeven.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, ID, druppel, pas.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hoeven (mei 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Maar, wanneer je dit laat doen door een professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In dit overzicht bekijk je namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hoeven. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Grothe en Camos. Je kunt ook doorklikken naar verkooppunten en leveranciers Bosschenhoofd, Oud Gastel, Zegge en Oudenbosch.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je handig tips om de opties voor inbraak in Hoeven te limiteren. Of klik door voor meer informatie over Hybride alarmsysteem.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Hoeven vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het plaatsen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze firma’s helpen jou met een slimme alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. In veel gevallen kan jij hier ook terecht voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Professioneel systeem met liefst 24 maanden garantie.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en D-Link, Foscam, TP-Link, EZVIZ, Somfy + Netamo, Eufy, Yale, Hombli, Arlo.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Hoeven?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Hoeven voor thuis liggen je tussen de €325,00 en €1325,00. De totaalprijs wordt berekend a.d.h.v. het type systeem (draadloos of bedraad), extra opties zoals een beveiligingscamera of rookmelder, het aantal ruimtes, en de jaarlijkse inspectie.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat de situatie is en of ze direct in actie moeten komen. De medewerker van de meldkamer waarschuwt de bewoners als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Door het inschakelen van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijzen van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 en +/- €47,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een foute beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Je kunt eventueel ook kiezen voor lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, SMS. Als je een stil alarm laat installeren is de indringer zich niet bewust van zijn acties, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een set met analoge camera’s, vanaf €225,00 per camera. Liever de meest scherpe en heldere HD-beelden om ook gezichten en kentekens te herkennen? Probeer dan een HD IP camera vanaf €475,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Hoeven.


Postcodegebied: 4740, 4741

Plaats een reactie