Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Oud Gastel

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Oud Gastel beveilig je jouw huis tegen inbraak. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, waarschuwt bij een inbraak en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Daarnaast geeft het huisalarm ook een signaal af bij water (lekkage), brand en gas. In onze handige keuzehulp bieden we betrouwbare informatie over de beschikbare systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Bovendien tonen wij op dit platform landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Oud Gastel en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-oud-gastel

Alarminstallatie Oud Gastel laten installeren

Een alarmsysteem is een elektronisch waarschuwingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een ongewone beweging zal het systeem het alarm inschakelen en ontvang jij op je telefoon een melding. Tegen extra betaling wordt jouw woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een professional ziet direct wat de situatie is en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een noodgeval kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Oud Gastel? Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en ontdek zo waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Aan de hand hiervan kom je erachter welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. M.b.t. inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: magneetcontacten, gasdetectoren, glasbreuksensoren, rookmelders, beveiligingscamera’s, waterdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bedraad systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen kabels nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride product is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Type alarmering

  Er bestaan diverse type alarmeringen: een melding via een smartphone App, SMS, lichtalarm, E-mail, telefonische oproep. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van extra service van de alarmcentrale (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Afsluitend kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Geef het installatie adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Oud Gastel en de gemeente.

 5. Installatieservice

  Een beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een vooraf afgesproken moment. De beveiliger laat goed zien hoe het allemaal werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen ingeven die gebeld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een erkend alarmsysteem kopen in Oud Gastel?

Bekijk actuele prijzen bij specialisten uit de buurt

Keuzehulp: Type beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Halderberge kiezen voor alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief rookmelders, camerabewaking, bewegingsmelders, buitensirene, afstandsbediening. Verder moet je een keuze maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het volgende stuk delen we daar meer info over.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, de detectoren hebben een batterij. Je kunt het eenvoudig installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarbij kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Grote nadelen zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijs inclusief montage: €775,00 oplopend tot €1600,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De kans op een storing is minimaal, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit vaak een randvoorwaarde. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt weinig last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarief inclusief installatie: €950,00 oplopend tot €2400,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al bedrading ligt kies je voor bekabelde detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen installeer je draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1150,00 tot en met €2850,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief aanvullende componenten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het blok hierna lees je meer over veilig wonen in Oud Gastel.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pas, tag, ID, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Oud Gastel (juni 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Toch, als je het laat plaatsen door een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In het overzicht hieronder vind je de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Oud Gastel. Zij werken met gangbare merken als GigaMedia en ATV. Op onze site bekijk je ook bedrijven en leveranciers in Stampersgat, Kruisland, Bosschenhoofd en Hoeven.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We geven populaire tips om de kans op inbraak in Oud Gastel te verkleinen. Check ook extra informatie over Inbraakbeveiliging.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Oud Gastel vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die gespecialiseerd zijn in het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan garant voor een slimme alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Vaak bieden zij de optie tot een eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Bosch, Somfy, TP-Link, D-Link, Foscam + Netamo, Hombli, Eufy, Arlo, Yale.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Oud Gastel?

De kosten van een slim alarmsysteem in Oud Gastel voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €425,00 en €950,00. De daadwerkelijke prijs hangt af van het type alarm, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of koolmonoxidemelder, de grootte van de woning en de jaarlijkse inspectie.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij brand, inbraak of glasbreuk wordt er in de alarmcentrale gekeken wat de situatie is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De beveiliger stelt woningeigenaren op de hoogte bij een geverifieerd alarm. Door gebruik te maken van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De investering in een alarmsysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €10,00 & €40,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: e-mail, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, SMS. Als je kiest voor een stil alarm zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de pakkans is een stuk groter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Voor de kleine portemonnee is er een bekabelde analoge camera vanaf €250,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je haarscherp beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Zoek dan naar een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €425,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Oud Gastel.


Postcodegebied: 4750, 4751

Plaats een reactie