Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Kruisland

Door middel van een alarmsysteem in Kruisland heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Je alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Daarnaast waarschuwt een huisalarm ook bij brand, gas of lekkages. Middels onze uitgebreide keuzehulp tonen wij praktische informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Daarnaast check je op alarmsysteemcheck.nl bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Kruisland en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-kruisland

Alarminstallatie Kruisland laten plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch systeem dat een signaal geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij ongewone situaties zal het alarm afgaan en krijg je meteen melding op je smartphone. Tegen extra betaling is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een professional controleert het signaal en neemt direct contact op met de klant (de bewoner). Bij een overval, inbraak of brand worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Kruisland? In het bijgaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en kijk waar de zwakke plekken liggen. Zo kom je erachter welke ingangen verzegeld moeten worden met een sensor. Met het oog op inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: bewegingsmelders, magneetcontacten, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, rookmelders.

 2. Kies het type alarm

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld systeem zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een draadloos systeem heeft deze kabels niet nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride product is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We differentiëren verschillende alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook E-mail, geluidsalarm, lichtalarm, SMS. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van extra service van de meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Om inbrekers te verrassen kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Voer je adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Kruisland.

 5. Installatieservice

  Het beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op het afgesproken moment. De beveiliger geeft een uitleg over de werking van het systeem. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen instellen die gebeld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Kruisland?

Ontvang gratis offertes van experts in jouw buurt

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Flink wat huizen in de gemeente Steenbergen kiezen voor alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel detectoren en sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals camerabewaking, afstandsbediening, buitensirene, bewegingsmelders, meldkamer koppeling. Daarbij heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf lichten we dat verder toe.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensors die werken op batterij-power. Het is eenvoudig aan te leggen en het is met name geschikt voor oudere woningen. Bovendien ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Minpunten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €700,00 – €1500,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Dit werkt heel erg effectief, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, het is storingsongevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Prijzen inclusief installatie: €1100,00 tot wel €1800,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op plekken waar al bedrading ligt kies je voor bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1200,00 oplopend tot €2900,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het stukje hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Kruisland.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pas, druppel, pincode, tag.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Kruisland (mei 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Maar, wanneer je dit laat doen door een speciaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het overzicht hieronder bieden wij de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Kruisland. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Videotec en CSAG. Of bekijk bedrijven en leveranciers in Standdaarbuiten, Noordhoek, Stampersgat en Oud Gastel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Iedere woning is inbraakgevoelig. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We geven 10 handige tips om de kans op inbraak in Kruisland te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Bewegingsmelder.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Kruisland vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan bekend om een zeer veilige alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Mogelijk kan je kiezen voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Altijd met lokale service en een persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Bosch, TP-Link, EZVIZ, Somfy, D-Link & Netamo, Eve, Yale, Arlo, Eufy.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Kruisland?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Kruisland voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €450,00 en €950,00. De echte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type systeem (draadloos of bedraad), de eventuele uitbreidingen zoals camera’s of gasmelder, de grootte van de woning en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij onraad en inbraak wordt er in de alarmcentrale gekeken of er een noodzaak is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een specialist neemt meteen contact op met de bewoners als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Met Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De extra kosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €12,50 en €52,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: SMS, doorschakeling naar meldkamer, e-mail, telefonische oproep. Indien je het stille alarm aanzet is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt inbrekers af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een aantal slimme camera’s, vanaf €150,00 per unit. Zoek je haarscherp beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Zoek dan naar een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €550,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Kruisland.


Postcodegebied: 4756

Plaats een reactie