Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuwvliet

Dankzij een alarmsysteem in Nieuwvliet voel je je een stuk veiliger thuis. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Dit alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, kan je laten koppelen aan de meldkamer en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Eveneens zal het huisalarm afgaan bij water (lekkage), brand en gas. In onze keuzehulp lees je uitgebreide informatie over de verschillende type systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Verder bieden we op alarmsysteemcheck.nl toonaangevende beveiligingsbedrijven in Nieuwvliet en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-nieuwvliet

Alarminstallatie Nieuwvliet laten plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingssysteem dat een alarm geeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij onraad gaat vaak een luid alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Wanneer je dat wil is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een expert ziet direct wat de situatie is en neemt telefonisch contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuwvliet? In ons speciale stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en check op welke plekken de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op basis daarvan markeer je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: bewegingsmelders, rookmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren, magneetcontacten, gasdetectoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bedrade systemen is alles met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wifi-systeem (draadloos) communiceert vaak via radiogolven. en kan overal worden geïnstalleerd. De hybride mogelijkheid is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Je hebt de keuze uit allerlei alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, lichtalarm, geluidsalarm, SMS, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van extra service van de meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Afsluitend kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Voer je adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt binnen korte tijd 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuwvliet en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op het afgesproken moment. De installateur vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die gealarmeerd worden zodra het alarm afgaat.

Een goed alarmsysteem kopen in Nieuwvliet?

Bekijk actuele prijzen bij vakmannen uit de regio

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer mensen in de gemeente Sluis hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met afstandsbediening, camerabewaking, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, rookmelders. In aanvulling daarop zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In het onderstaande blok lichten we dat verder toe.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, dat werkt op batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarbij kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Aandachtspunten zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het wat meer storingen kent.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Tarieven inclusief montage: €800,00 tot €1350,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij de hogere risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het onderhoud is minder complex, het is storingsongevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Tarief inclusief installatie: €1250,00 oplopend tot €1750,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het is zeer betrouwbaar, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al bedrading ligt kies je voor bekabelde sensors, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1900,00 tot circa €2600,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In de lijst hieronder lees je meer over veilig wonen in Nieuwvliet.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, druppel, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuwvliet (juni 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Alleen, als je het laat plaatsen door een speciaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In het bijgaande overzicht delen wij de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuwvliet. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als System Sensor en IIyama. Of bekijk aanbieders en bedrijven in Breskens, Hoofdplaat, Groede en Oostburg.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We geven populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Nieuwvliet te beperken. Bekijk ook meer informatie over Informatie over alarmsystemen.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Nieuwvliet vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zeeland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die je van dienst kunnen zijn bij het plaatsen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze bedrijven bieden een vernuftige alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Steeds vaker werken zij met een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Professioneel systeem met liefst 24 maanden garantie.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en D-Link, Foscam, TP-Link, Bosch, EZVIZ & Hombli, Eve, Arlo, Netamo, Eufy.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Nieuwvliet?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Nieuwvliet voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 en €850,00. De normale prijs is afhakelijk van het type installatie, de extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of CO2 melder, het woonoppervlak, en het onderhoudscontract.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij een bepaalde gebeurtenis bekijkt de medewerker wat er gaande is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De beveiliger zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen als er sprake is van inbraak of brand Middels Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De onkosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 & €35,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij verdachte omstandigheden wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal er geen sirene afgaan, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en het vergroot de pakkans omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Voor de kleine portemonnee is er een mix van enkele losse camera’s, vanaf €300,00 p/stuk. Voorkeur voor een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Probeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €425,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Nieuwvliet.


Postcodegebied: 4504

Plaats een reactie