Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Breskens

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Breskens is jouw woning dag en nacht beveiligd. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Dit alarminstallatie schrikt inbrekers af, beperkt de eventuele schade en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Tevens signaleert een huisalarm ook bij brand of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp lees je praktische details over de diverse systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. In aanvulling hierop vergelijk je op dit portaal een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Breskens en vind je slimme tips tegen inbraak.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-breskens

Alarminstallatie Breskens laten installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch waarschuwingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij een ongewone beweging gaat het alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Tegen extra betaling wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De operator kijkt de melding na en probeert contact te leggen met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een noodgeval kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Breskens? In het bijgaande stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak een goede analyse van de woning en check op welke plekken de risico’s het grootst zijn. Op deze manier bepaal je welke deuren en ramen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Betreffende inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: bewegingsmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, rookmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest bekende types zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bedrade systemen zijn alle componenten met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan je heel eenvoudig aansluiten. De hybride mogelijkheid werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Type alarmering

  We differentiëren diverse type alarmeringen: populair is de melding op je telefoon, maar ook E-mail, SMS, geluidsalarm, lichtalarm. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling met de een speciale meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Om de pakkans te vergroten kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen opvragen

  Vul jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Breskens.

 5. Installatieservice

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren binnen een korte periode. De vakman demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die gebeld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Breskens?

Ontvang gratis offertes van beveiligingsbedrijven in de buurt

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Heel veel mensen in de gemeente Sluis gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over afstandsbediening, buitensirene, meldkamer koppeling, camerabewaking, bewegingsmelders. Eveneens start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In het onderstaande blok noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. Het is heel snel te installeren en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Ook ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Let erop dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Onkosten inclusief montage: €700,00 oplopend tot €1350,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Onkosten inclusief installatie: €1100,00 tot ongeveer €2250,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op de locaties waar al kabels liggen neem je de bedrade sensors, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1650,00 tot en met €1950,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Breskens.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een ID, tag, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Breskens (juli 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Toch, als je het laat plaatsen door een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de bijgaande tabel delen wij namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Breskens. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Omikron en Tadrian. Op onze site bekijk je ook bedrijven en leveranciers in Hoofdplaat, Schoondijke, Nieuwvliet en Groede.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Hierna delen we populaire tips om de opties voor inbraak in Breskens te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Soorten alarminstallaties.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Breskens vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan garant voor een compleet en professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. In de regel werken zij met een eigen meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Altijd Monitoring & Security updates, gemakkelijk plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem dat je eenvoudig kunt verhuizen of uitbreiden.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en D-Link, Bosch, EZVIZ, TP-Link, Somfy of Yale, Arlo, Hombli, Netamo, Eve.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Breskens?

De kosten van een slim alarmsysteem in Breskens voor thuis liggen gemiddeld tussen de €550,00 en €1475,00. De precieze prijs wordt beïnvloed door het type systeem (draadloos of bedraad), het aantal extra opties zoals camera’s of CO2 melder, het soort woning, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat de actuele status is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De medewerker waarschuwt de bewoners bij een geverifieerd alarm D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €12,50 en +/- €30,00 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij beweging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Als je kiest voor een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je beelden terug kunt kijken. Bij een beperkt budget kun je denken aan een combinatie van basis camera’s, vanaf €225,00 p/stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je de meest scherpe en heldere HD-beelden om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Probeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €475,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Breskens.


Postcodegebied: 4503, 4510, 4511

Plaats een reactie