Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmlicht

Een alarm is vaak uitgerust met een sirene. Dit is een hard en repeterend geluidssignaal dat zorgt voor paniek bij inbrekers en omwonden vertelt dat er iets aan de hand is. De sirene kan je daarnaast ook uitbreiden met een alarmlicht. Sommige sirenes hebben standaard ook een alarmlicht. Een alarmlicht is een fel knipperend licht dat duidelijk zichtbaar is voor bewoners en omwonenden. Dit vergroot de kans dat buren snel poolshoogte komen nemen of dat de inbreker al direct de benen neemt.

  • Een alarmlicht is een aanvulling op een sirene.
  • Het stelt bewoners en omwonenden op de hoogte van mogelijk gevaar
  • Dit geldt niet alleen voor inbraak, maar bijvoorbeeld ook bij brand
  • Door het alarm buiten zichtbaar op te hangen kan je inbrekers ook afschrikken
  • Ook uit te breiden met meldkamer-koppeling

Sirene met alarmlicht

Een sirene voor binnen- of buiten heeft 2 belangrijke voordelen: je wordt als bewoner ingelicht als er gevaar is en buren/omwonenden worden ook op de hoogte gebracht. Dit luide geluidssignaal kan je uitbreiden met een ander krachtig middel: een fel flikkerend licht. Dit flitslicht is heel duidelijk in de wijde omtrek te zien. Inbrekers worden afgeschrikt en ook voor buren/omwonenden en hulpdiensten is het licht al vanuit de verte goed zichtbaar.

Tip: de buitensirene met alarmlicht van Woonveilig

Zoek je een sterk, eenvoudig en functioneel alarm met alarmlicht? Dan is de buitensirene met Alarmlicht van Woonveilig een uistekende keuze. Dit apparaat kost ongeveer €100 en hang je heel gemakkelijk op. Bij een noodsituatie verstuurt het alarm meteen een bericht naar je mobiele telefoon en worden de opgegeven contactpersonen geïnformeerd via de online alarmcentrale. Het alarm heeft een sterke ingebouwde accu en kan jarenlang mee. Op onze website vind je tal van specialisten in Leiden, Dordrecht en Ede die je hiermee kunnen helpen. 

sirene-met-alarmlicht-tips-

 

Wat is een alarmlicht?

Een alarmlicht is een apparaat dat een fel flikkerend licht geeft in geval van nood. Het flitslicht is in de wijde omtrek zichtbaar.

Waarom is een alarmlicht verstandig?

Het is een uitstekende aanvulling op de sirene. Inbrekers schrikken van het felle licht en het licht is ook goed zichtbaar vuur omwonenden en eventuele uitrukkende hulpdiensten.

Wat kost een sirene met flitslicht?

De alarmen met een flitslicht kosten tussen de €20 voor een eenvoudig model tot €150 voor een meer uitgebreid model met meer functies.