Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Over Ons

Wil wil er nou geen veilige woning? Dat je met een onbezorgd gevoel kunt wonen en slapen? Een leven zonder zorgen is veel waard. Je kunt tegenwoordig met slimme alarmsystemen, camera’s, draadloze units en apps op een voordelige manier je huis beveiligen. Zowel met als zonder integratie van een meldkamer en/of alarmcentrale. Er zijn verschillende soorten alarminstallaties zodat er voor elke type woning en budget een passende oplossing te vinden is.

Wie zijn wij?

De medewerkers van alarmsysteemcheck.nl zijn ervaringsdeskundigen op het gebied van woningbeveiliging en alarminstallaties. Wij weten wat de beste en populairste systemen in de markt zijn en kunnen je direct koppelen aan een betrouwbare installateur in Nederland. Ons enthousiaste team blogt ook regelmatig over nieuwe innovaties, producten en diensten die jouw dagelijkse leven een stuk veiliger kunnen maken.

Wat doen wij?

Op alarmsysteemcheck.nl kun jij snel en eenvoudig verschillende systemen met elkaar vergelijken. Denk aan draadloze systemen, bekabelde systemen, hybride systemen en andere innovatieve oplossingen. Via onze partners kun je eenvoudig een goede installateur vinden voor het installatiewerk en de levering van de hardware (camera’s, bedieningspanelen, apps etc).

Adresgegevens

Postadres Alarmsysteemcheck.nl
Dokter van Deenweg 162
8025BM, Zwolle, Nederland
info@alarmsysteemcheck.nl