Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Schoondijke

Met een alarmsysteem in Schoondijke kan je met een gerust hart de deur uit. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een actieve alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Daarnaast geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, rook of een gaslek. Middels onze uitgebreide keuzehulp verstrekken we populaire info over de verschillende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Bovendien check je op deze site verschillende beveiligingsbedrijven in Schoondijke en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-schoondijke

Alarminstallatie Schoondijke aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch detectiesysteem dat een alarm geeft bij onraad en inbraak. Bij detectie wordt het alarm getriggerd en ontvang jij op je telefoon een melding. Indien gewenst is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een professional bekijkt wat er aan de hand is en neemt telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodgeval schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Schoondijke? In het onderstaande stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en achterhaal waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op deze manier weet je welke ramen en deuren meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. M.b.t. inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: magneetcontacten, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, gasdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Kies het soort alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bedrade systemen is de installatie grotendeels verbonden met kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Het draadloze alternatief heeft deze kabels niet nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride installatie een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Type alarmering

  Je hebt de keuze uit allerlei alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor telefonische oproep, SMS, lichtalarm, geluidsalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een standaard melding richting de Particuliere Alarm Centrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Mogelijk is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul eerst jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Schoondijke.

 5. De installateur komt langs

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De expert demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) opgeven die ingelicht moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Schoondijke?

Bekijk actuele prijzen bij vakmannen in direct regio

Tips: Type beveiligingssystemen

Heel veel mensen in de gemeente Sluis kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn betaalbare budget producten met enkel detectoren en sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief rookmelders, bewegingsmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling, camerabewaking. Ook moet je een keuze maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het onderstaande blok lichten we dat verder toe.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, dat werkt op batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarnaast kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Let erop dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het wat meer storingen kent.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarieven inclusief montage: €775,00 – €1750,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. De werking is erg nauwkeurig, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Investering inclusief installatie: €1100,00 tot wel €2400,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al bedrading ligt gebruik je bedrade detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1700,00 tot wel €2750,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra comfort. In het volgende schema vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Schoondijke.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pincode, druppel, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Schoondijke (mei 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Toch, ga je voor een vakkundig installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In dit overzicht vind je de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Schoondijke. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als BTG en Recommand. Op onze site bekijk je ook verkooppunten en leveranciers Biervliet, IJzendijke, Hoofdplaat en Breskens.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden 10 handige tips om de opties voor inbraak in Schoondijke te beperken. Check ook extra informatie over Bedraad alarmsysteem.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Schoondijke vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze bedrijven bieden een intelligente alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Mogelijk werken zij met een eigen meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Foscam, EZVIZ, D-Link, TP-Link, Bosch of Netamo, Eufy, Eve, Yale, Arlo.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Schoondijke?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Schoondijke voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €550,00 en €1025,00. De uiteindelijke prijs is afhakelijk van het soort systeem, extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of rookmelder, het aantal ruimtes, en garantietermijn.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Op het moment dat er een melding binnenkomt controleert een centralist of er een noodzaak is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een professional neemt meteen contact op met de bewoners bij overval, inbraak of brand. D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 & €40,00 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd krijg je direct een melding. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op iPad of telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: telefonische oproep, lichtalarm, SMS, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het ontmoedigt inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een bedrade camera vanaf €150,00 per stuk. Voorkeur voor maximale veiligheid met HD camera’s zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Kies dan voor een HD IP camera voor €600,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Schoondijke.


Postcodegebied: 4507, 4515

Plaats een reactie