Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Oosterblokker

Door middel van een alarmsysteem in Oosterblokker beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Dit alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Ook stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij water (lekkage), brand en gas. Middels onze uitgebreide keuzehulp tonen wij praktische details over de meest populaire systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Ook tonen wij op dit portaal toonaangevende beveiligingsbedrijven in Oosterblokker en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-oosterblokker

Alarminstallatie Oosterblokker installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch detectiesysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij detectie zal het alarm afgaan en krijg je in de app of per sms een melding. Indien gewenst is jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De medewerker van de meldkamer ziet direct wat de situatie is en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de betrokken klant. Bij een noodsituatie kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Oosterblokker? In het bijgaande stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en kijk waar inbrekers binnen kunnen komen. Aan de hand hiervan maak je een plan welke risicovolle plekken voorzien moeten worden van detectors. Wat betreft inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: rookmelders, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, waterdetectoren, gasdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bekabelde optie moeten er overal draden worden getrokken zodat het heel storingsongevoelig is. Het draadloze alternatief communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride installatie kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: denk aan een app op je telefoon maar ook E-mail, telefonische oproep, lichtalarm, SMS. Steeds meer mensen vullen dit aan met een professionele integratie met de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om de pakkans te vergroten is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Voer je adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Oosterblokker en omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren binnen een korte periode. De beveiliger geeft een uitleg over de werking van het systeem. Je kunt nu ook de contactpersonen inprogrammeren die een notificatie ontvangt wanneer het alarm gaat.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Oosterblokker?

Vraag offertes op bij specialisten in de buurt

Keuzehulp: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Flink wat huizen in de gemeente Drechterland houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met eenvoudige functionaliteiten. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, buitensirene, rookmelders. Daarnaast moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf bespreken we de voordelen en nadelen.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen sluit je doorgaans aan op de WIFI, de sensoren werken op batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is ook perfect voor bestaande bouw. Ook is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Vergeet niet dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Investering inclusief montage: €700,00 oplopend tot €1200,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Er zijn nauwelijks storingen, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit vaak een randvoorwaarde. Het onderhoud is minder complex, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Prijzen inclusief installatie: €1100,00 tot ongeveer €2350,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt kies je voor bekabelde sensoren, op plekken waar geen bedrading ligt installeer je draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1700,00 – €2250,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het stukje hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Oosterblokker.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een tag, pincode, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Oosterblokker (juni 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Echter, wanneer je het laat aanleggen door professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de bijgaande tabel tonen wij de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Oosterblokker. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Heek en Duracell. Je kunt ook doorklikken naar installateurs en bedrijven in Schellinkhout, Heerhugowaard, Blokker en Wervershoof.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We geven praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Oosterblokker te limiteren. We bieden ook aanvullende informatie over Seniorenalarm.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Oosterblokker vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het aanleggen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan garant voor een vernuftige alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Regelmatig kan jij hier ook terecht voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Betaalbaar, A-merken en 3 jaar garantie.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en EZVIZ, TP-Link, Foscam, Somfy, Bosch & Eufy, Hombli, Yale, Eve, Arlo.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Oosterblokker?

De kosten van een slim alarmsysteem in Oosterblokker voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €550,00 en €1175,00. De daadwerkelijke prijs wordt berekend a.d.h.v. welk alarm je kiest, de extra opties zoals een beveiligingscamera of gasdetector, het aantal ruimtes, en het jaarlijkse onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat de actuele status is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De centralist waarschuwt de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De prijs van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 en €45,00 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij detectie ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Je kunt eventueel ook kiezen voor lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, e-mail, telefonische oproep. Bij een stil alarm zal de indringer niets horen, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het ontmoedigt inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. De meest betaalbare keuze is een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €200,00 p/stuk. Wil je een oplossing met HD-beelden om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Installeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €550,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Oosterblokker.


Postcodegebied: 1696

Plaats een reactie