Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Wervershoof

Door het installeren van een alarmsysteem in Wervershoof verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Zo’n alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je een gerust en veilig gevoel. Daarnaast signaleert een huisalarm ook bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Via onze adviseurs check je goede info over de meest populaire systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Bovendien bieden we op deze site verschillende beveiligingsbedrijven in Wervershoof en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-wervershoof

Alarminstallatie Wervershoof laten aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een elektrisch systeem dat een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een foute beweging wordt het alarm getriggerd en krijg je meteen melding op je smartphone. In sommige situaties is jouw woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een specialist analyseert de melding en waarschuwt de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een noodgeval kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Wervershoof? In het gedeelte hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en controleer waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Zo weet je welke risicovolle plekken verzegeld moeten worden met een sensor. Betreffende inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: gasdetectoren, waterdetectoren, glasbreuksensoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Selecteer een type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld huisalarm zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Het draadloze alternatief heeft geen kabels nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride inrichting kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er kan worden gekozen voor allerlei alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook geluidsalarm, E-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor een accurate melding voor de meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Indien gewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en kies wat je wilt laten installeren. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Wervershoof en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op de gekozen dag. De medewerker hoe je het systeem in werking stelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die op de hoogte gesteld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een goed alarmsysteem kopen in Wervershoof?

Vergelijk tarieven van bedrijven in jouw regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Steeds meer woningen in de gemeente Medemblik laten professionele alarmbeveiliging installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope standaard modellen met eenvoudige functionaliteiten. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief buitensirene, bewegingsmelders, camerabewaking, afstandsbediening, meldkamer koppeling. Evenzeer start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het volgende stuk lees je er alles over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de detectoren hebben een batterij. Het installatieproces is zo gedaan en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarnaast kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Let erop dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €725,00 tot ongeveer €2050,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij de hogere risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het onderhoud is minder complex, je hebt weinig last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €1300,00 – €2400,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is een bekabelde alarminstallatie, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bedrade componenten, op plekken waar geen bedrading ligt kies je voor draadloze onderdelen.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Investering inclusief aanleggen: €1350,00 tot ongeveer €1900,00.

Extra opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met extra sensoren en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna lees je meer informatie over extra veilig wonen in Wervershoof.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een druppel, ID, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Wervershoof (april 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Alleen, ga je voor een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In dit overzicht vind je de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Wervershoof. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Urmet en ABI. Of klik door voor installatiebedrijven en leveranciers in Blokker, Oosterblokker, Hauwert en Zwaag.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden populaire tips om de opties voor inbraak in Wervershoof te verminderen. Check ook extra informatie over Stil alarm.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Wervershoof vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze bedrijven helpen jou met een ingenieuze alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Vaak bieden zij de optie tot een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en EZVIZ, TP-Link, Bosch, D-Link, Foscam + Netamo, Hombli, Eve, Yale, Eufy.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Wervershoof?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Wervershoof voor thuis liggen tussen de €375,00 en €1425,00. De totaalprijs is afhakelijk van het soort systeem, de extra opties zoals camerabeveiliging of brandmelder, het soort woning, en de installateur.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij onraad en inbraak bekijkt de centralist direct wat de actuele status is en of ze direct in actie moeten komen. De medewerker waarschuwt de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding Door het inschakelen van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De onkosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €20,00 en €55,00 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Daarbij bieden sommige aanbieders ook lichtalarm, telefonische oproep, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het ontmoedigt inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je beelden terug kunt kijken. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een systeem met digitale camera’s, vanaf €250,00 per unit. Vind je dit niet voldoende en zoek je optimaal gedetailleerd beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €550,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Wervershoof.


Postcodegebied: 1693

Plaats een reactie