Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Reek

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Reek beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een eigen alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Daarbij signaleert een huisalarm ook bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze keuzehulp verstrekken we betrouwbare details over de diverse systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Verder doorzoek je op deze site mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Reek en vind je slimme tips tegen inbraak.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-reek

Alarminstallatie Reek installeren

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch apparaat dat notificaties verstuurt bij onraad en inbraak. Bij beweging zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je in de app of per sms een melding. Soms is het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een expert bekijkt de situatie en probeert contact te leggen met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij brand, inbraak of een overval worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Reek? In het stukje hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak een goed profiel van jouw woning om erachter te komen waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Daardoor ontdek je welke ramen en deuren beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Wat betreft inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: magneetcontacten, glasbreuksensoren, waterdetectoren, rookmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest bekende types zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wireless (draadloos) systeem kan werken zonder kabels en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride systeem een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Type alarmering

  Er bestaan diverse type alarmeringen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, geluidsalarm, SMS, telefonische oproep. Een interessante keuze is extra service van een 24/7 meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Desgewenst kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Voer je adres in en kies wat je wilt laten installeren. Binnen enkele dagen ontvang je allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Reek.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op de gekozen dag. De beveiliger hoe je het systeem in werking stelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen waarnaar een signaal wordt gestuurd bij abnormale gebeurtenissen.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Reek?

Vergelijk tarieven van installatiebedrijven uit jouw regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Heel veel mensen in de gemeente Maashorst hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen basisfuncties. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, rookmelders. Ook moet je in de basis kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming lees je er alles over.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, met units die werken met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is met name geschikt voor oudere woningen. Ook is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Grote nadelen zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €675,00 tot ongeveer €2100,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Er zijn nauwelijks storingen, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit type zelfs een verplichting. Het onderhoud is minder complex, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Investering inclusief installatie: €1250,00 tot wel €1950,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde onderdelen, waar nog geen kabels getrokken zijn kies je voor draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1800,00 tot wel €2200,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor verschillende extra opties en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Reek.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pas, ID, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Reek (juli 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Echter, als je het laat plaatsen door een vakkundig installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de bijgaande tabel vind je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Reek. Zij hebben ervaring met merken als TruVision en Convex. Of bekijk installateurs en bedrijven in Vinkel, Heesch, Schaijk en Herpen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden populaire tips om de opties voor inbraak in Reek te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Informatie over alarmsystemen.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Reek vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die je van dienst kunnen zijn bij het plaatsen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze bedrijven helpen jou met een zeer veilige alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. In veel gevallen bieden zij de optie tot een eigen meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Somfy, TP-Link, Foscam, D-Link, EZVIZ & Yale, Netamo, Eve, Eufy, Hombli.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Reek?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Reek voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €475,00 en €1350,00. De echte prijs wordt gekenmerkt door het type systeem (draadloos of bedraad), de aanvullende diensten zoals meldkamer en camera’s of koolmonoxidemelder, het woonoppervlak, en het onderhoudscontract.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Wanneer er een melding binnenkomt bekijkt een medewerker meteen of er iets aan de hand is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een agent waarschuwt de bewoners Bij brand, inbraak of een overval Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De kosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en +/- €45,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Je kunt eventueel ook kiezen voor e-mail, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, SMS. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal de indringer niets horen, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een bedrade camera vanaf €250,00 per stuk. Heb je liever een compleet beveiligd huis met HD beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Plaats dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €525,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Reek.


Postcodegebied: 5375

Plaats een reactie