Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Schaijk

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Schaijk beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Je alarminstallatie schrikt inbrekers af, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Ook geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkages. In onze handige keuzehulp lees je uitgebreide details over de verschillende type systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Tevens check je op dit platform een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Schaijk en vind je slimme tips tegen inbraak.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-schaijk

Alarminstallatie Schaijk laten aanleggen

Een alarmsysteem is een elektrisch systeem dat een signaal geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij beweging gaat er een luid (of stil) alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. Tegen extra betaling is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De operator analyseert de situatie en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de betrokken klant. Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Schaijk? In het volgende stukje leggen we precies uit hoe dit werkt.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak een goede analyse van de woning en check op welke plekken inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op die manier kom je erachter welke ingangen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Wat betreft inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: gasdetectoren, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten, rookmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Selecteer een type alarm

  Je hebt de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij bekabelde installaties worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft geen kabels nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride inrichting is een combinatie van beide.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er bestaan meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, telefonische oproep, lichtalarm, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met een automatische melding naar een 24/7 meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Om inbrekers op heterdaad te betrappen heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt binnen korte tijd verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Schaijk.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren binnen een korte periode. De installateur legt precies uit hoe je het moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen inprogrammeren die gebeld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Schaijk?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installatiebedrijven uit jouw regio

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Maashorst laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Zo zijn er hele voordelige modellen met eenvoudige functionaliteiten. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over camerabewaking, afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, buitensirene. Daarnaast start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloze alarminstallatie wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, dat werkt op batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarbij kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Negatieve aspecten zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarief inclusief montage: €725,00 tot ongeveer €1250,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De werking is erg nauwkeurig, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, het is storingsongevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Prijs inclusief installatie: €1250,00 oplopend tot €1600,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels aangesloten zijn installeer je bedrade onderdelen, op plekken waar geen bedrading ligt neem je draadloze sensoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1850,00 – €2350,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het blok hierna sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Schaijk.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, druppel, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Schaijk (april 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Maar, als je het laat plaatsen door een speciaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In dit overzicht tonen wij de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Schaijk. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Intersteel en Pulsar. Of zoek door naar installateurs en bedrijven in Reek, Vinkel, Herpen en Huisseling.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden handig tips om de kans op inbraak in Schaijk te verkleinen. Of klik door voor meer informatie over Koolmonoxidemelder.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Schaijk vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven met veel kennis over het installeren van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan garant voor een vernuftige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Steeds vaker kunnen ze jou ook helpen met koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Volledig draadloos en dus eenvoudig zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Betaalbaar, A-merken en 3 jaar garantie.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en EZVIZ, Somfy, TP-Link, D-Link, Foscam & Hombli, Eufy, Arlo, Netamo, Yale.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Schaijk?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Schaijk voor thuis liggen gemiddeld tussen de €325,00 en €1100,00. De totale prijs komt tot stand door het type systeem (draadloos of bedraad), de extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of brandmelder, het soort woning, en garantietermijn.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er iets aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De beveiliger stelt woningeigenaren op de hoogte Bij een geverifieerde alarmmelding Met Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De onkosten van een huisalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €10,00 en €45,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij beweging krijg je direct een melding. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Andere beschikbare meldingen zijn: SMS, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, telefonische oproep. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de pakkans is een stuk groter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Een goedkope optie is een aantal slimme camera’s, vanaf €175,00 per camera. Wil je een systeem met HD-beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €550,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Schaijk.


Postcodegebied: 5374

Plaats een reactie