Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Huisseling

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Huisseling is jouw woning dag en nacht beveiligd. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Dit alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, waarschuwt bij onraad en geeft je meer gemoedsrust. Daarbij stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand of lekkage. In de praktische keuzehulp vind je populaire informatie over de soorten systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Afsluitend bekijk je op dit portaal bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Huisseling en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-huisseling

Alarminstallatie Huisseling installeren

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een beveiligingsinstallatie dat een melding zal versturen bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een signalering zal het alarm afgaan en krijg je in de app of per sms een melding. Tegen extra betaling is het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De beveiliger bekijkt wat er aan de hand is en neemt telefonisch contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij brand, inbraak of een overval kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Huisseling? Hieronder nemen we alle stappen met je door.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en check op welke plekken inbrekers de woning kunnen binnendringen. Zo kom je erachter welke risicovolle plekken voorzien moeten worden van detectors. Als we het hebben over inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, magneetcontacten, rookmelders, gasdetectoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je kunt kiezen uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bedrade systemen wordt alle verbonden met draden zodat het bijna niet te saboteren is. Het draadloze alternatief communiceert vaak via radiogolven. en kent een eenvoudige installatie. Een hybride inrichting is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Kies alarmmeldingen

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook telefonische oproep, geluidsalarm, E-mail, SMS. Een interessante keuze is doorschakeling met de een 24/7 meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Desgewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan kosteloos verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Huisseling en omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een vooraf afgesproken moment. De beveiliger geeft altijd een goed instructie. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen ingeven die een notificatie ontvangt bij calamiteiten.

Een goed alarmsysteem kopen in Huisseling?

Vergelijk kosten en voorwaarden van bedrijven in jouw regio

Keuzehulp: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Oss houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief meldkamer koppeling, buitensirene, afstandsbediening, bewegingsmelders, camerabewaking. Daarbij dien je een keuze te maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het volgende stuk bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Tevens is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Minpunten zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €800,00 oplopend tot €1450,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijzen inclusief installatie: €1100,00 oplopend tot €1650,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn neem je de bekabelde onderdelen, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn doe je het met de draadloze sensoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1450,00 tot en met €2300,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In de lijst hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Huisseling.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pas, pincode, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Huisseling (juni 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Maar, als je het uitbesteed aan een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de bijgaande tabel check je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Huisseling. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Hemmink en Ajax Kidde. Je kunt ook doorklikken naar installatiebedrijven en leveranciers in Herpen, Schaijk, Ravenstein en Macharen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We delen relevante tips de opties voor inbraak in Huisseling te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Brandblusser.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Huisseling vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Groningen zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die jou ondersteunen bij het plaatsen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners faciliteren een intelligente alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Meestal bieden zij de optie tot een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en TP-Link, Bosch, D-Link, Somfy, Foscam & Netamo, Eve, Hombli, Eufy, Arlo.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Huisseling?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Huisseling voor thuis liggen je tussen de €350,00 en €1075,00. De normale prijs wordt beïnvloed door het type installatie, de additionele services zoals meldkamer en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal ruimtes, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie checkt de centralist of er een noodzaak is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een agent zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij een noodgeval Door gebruik te maken van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De tarieven van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €15,00 en €40,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij onraad wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een hard geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: telefonische oproep, lichtalarm, SMS, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan hoort de indringer niets, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een combinatie van basis camera’s, vanaf €300,00 p/stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? In dat geval adviseren we een HD IP camera, te bestellen vanaf €400,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Huisseling.


Postcodegebied: 5358, 5373

Plaats een reactie