Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Dirksland

Door middel van een alarmsysteem in Dirksland schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Je alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, waarschuwt bij een inbraak en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Als extra voordeel signaleert een huisalarm ook bij brand of lekkage. Met onze speciale keuzehulp bieden we uitgebreide details over de mogelijke systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop bieden we op alarmsysteemcheck.nl toonaangevende beveiligingsbedrijven in Dirksland en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-dirksland

Alarminstallatie Dirksland laten plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch systeem dat een alarm geeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij verdachte omstandigheden slaat het alarm aan en krijg je in de app of per sms een melding. Indien gewenst is jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De medewerker bekijkt wat er aan de hand is en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een noodsituatie schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Dirksland? In dit handige stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en controleer waar de zwakke plekken liggen. Op deze manier kom je erachter welke ingangen verzegeld moeten worden met een sensor. Als het gaat om inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: gasdetectoren, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, magneetcontacten, rookmelders.

 2. Kies het type alarm

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bekabelde optie moeten er overal draden worden getrokken waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride inrichting is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Kies alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit diverse type alarmeringen: populair is de melding op je telefoon, maar ook E-mail, geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling van de alarmcentrale (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Desgewenst heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag offertes aan

  Geef het installatie adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Dirksland en de gemeente.

 5. Installatieservice

  Een beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een vooraf afgesproken moment. De expert laat goed zien hoe het allemaal werkt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen opgeven die gealarmeerd worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Dirksland?

Vergelijk tarieven van specialisten in de buurt

Tips: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Heel veel mensen in de gemeente Goeree-Overflakkee beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn betaalbare budget producten met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er bestaan ook complete pakketten met rookmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling, buitensirene, camerabewaking. Ook start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hieronder zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, dat werkt op batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Bovendien kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Houd in acht dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Onkosten inclusief montage: €775,00 tot ongeveer €1900,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is de meest betrouwbare keuze, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het onderhoud is minder complex, minder storingsgevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijzen inclusief installatie: €1100,00 – €2400,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al bedrading ligt kies je voor bekabelde detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt installeer je draadloze detectoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Investering inclusief aanleggen: €1750,00 tot en met €1900,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra comfort. In het blok hierna sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Dirksland.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een ID, pincode, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Dirksland (juli 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Toch, als je het uitbesteed aan een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In het overzicht hieronder delen wij de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Dirksland. Zij hebben ervaring met merken als Dicon en Garvan. Op onze site bekijk je ook leveranciers en aanbieders in Melissant, Herkingen, Sommelsdijk en Nieuwe-Tonge.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

Iedere woning is inbraakgevoelig. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. Hierna delen we populaire tips om de opties voor inbraak in Dirksland te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Rookmelder.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Bij vakantie: vraag buren het gras te maaien of hun auto op jouw oprit te zetten.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Dirksland vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze aanbieders faciliteren een vernuftige alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Regelmatig kan jij hier ook terecht voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Zelf controle over opnames, opslag en delen van de beelden.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, TP-Link, Somfy, Foscam, D-Link of Netamo, Hombli, Arlo, Eufy, Yale.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Dirksland?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Dirksland voor thuis liggen gemiddeld tussen de €500,00 en €900,00. De normale prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type systeem (draadloos of bedraad), het aantal extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of gasmelder, het woonoppervlak, en de jaarlijkse inspectie.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Wanneer er een melding binnenkomt bekijkt de medewerker wat de situatie is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De beveiliger stelt woningeigenaren op de hoogte bij een noodgeval Door het inschakelen van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijs van een alarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en €42,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij onraad wordt er een melding afgegeven. De meest populaire alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: telefonische oproep, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Indien je het stille alarm aanzet zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Voor de kleine portemonnee is er een systeem met digitale camera’s, vanaf €200,00 p/stuk. Wil je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Plaats dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €375,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Dirksland.


Postcodegebied: 3247

Plaats een reactie