Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Sommelsdijk

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Sommelsdijk beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een actieve alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, waarschuwt bij een inbraak en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Daarnaast kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, gas of lekkage. In onze keuzehulp verstrekken we praktische info over de meest bekende type systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Tevens bieden we op dit platform een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Sommelsdijk en vind je slimme tips tegen inbraak.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-sommelsdijk

Alarminstallatie Sommelsdijk installeren

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch mechanisme dat een melding zal versturen bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een verdachte poging zal het alarm worden geactiveerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. In veel gevallen wordt jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een professional analyseert de situatie en probeert contact te leggen met de klant (de bewoner). Bij een noodgeval worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Sommelsdijk? In ons speciale stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en achterhaal waar de zwakke plekken liggen. Op die manier markeer je welke ramen en deuren minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: waterdetectoren, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, bewegingsmelders, glasbreuksensoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld woningalarm is alles met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Het draadloze alternatief heeft geen kabels nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride inrichting is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er zijn verschillende alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor lichtalarm, E-mail, geluidsalarm, SMS. Een interessante keuze is een professionele integratie met de Particuliere Alarm Centrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om inbrekers te verrassen kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en kies wat je wilt laten installeren. Binnen enkele dagen ontvang je 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Sommelsdijk en omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Een beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een vooraf afgesproken moment. De specialist demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kunt nu ook de contactpersonen opgeven die gealarmeerd worden bij verdachte omstandigheden.

Een erkend alarmsysteem kopen in Sommelsdijk?

Vergelijk tarieven van vakmannen in de buurt

Advies: Type beveiligingssystemen

Steeds meer woningen in de gemeente Goeree-Overflakkee houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel detectoren en sirene. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief buitensirene, bewegingsmelders, afstandsbediening, rookmelders, camerabewaking. Daarbij start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hierna lichten we dat verder toe.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, met units die werken met batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het is ook perfect voor bestaande bouw. Ook ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Vergeet niet dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €650,00 – €2050,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, het is storingsongevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijs inclusief installatie: €1175,00 tot wel €2000,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn kies je voor bedrade componenten, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kies je voor draadloze sensors.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1200,00 tot en met €1900,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna lees je meer informatie over extra veilig wonen in Sommelsdijk.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pincode, tag, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Sommelsdijk (april 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Maar, wanneer je dit laat doen door een ervaren installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In dit overzicht ontdek je de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Sommelsdijk. Zij hebben ervaring met merken als Hemmink en First Alert. Of bekijk verkooppunten en leveranciers Dirksland, Melissant, Nieuwe-Tonge en Stad aan ’t Haringvliet.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. Hierna delen we populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Sommelsdijk te beperken. Je kunt ook meer info bekijken over Brandblusser.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Sommelsdijk vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan bekend om een zeer veilige alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In potentie heb je de keuze voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Jouw lokale partner voor slimme beveiliging in huis.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en EZVIZ, TP-Link, D-Link, Foscam, Somfy + Arlo, Yale, Eve, Hombli, Eufy.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Sommelsdijk?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Sommelsdijk voor thuis liggen tussen de €600,00 en €1325,00. De totale prijs wordt berekend a.d.h.v. welk alarm je kiest, extra opties zoals camera’s of gasmelder, de grootte van het huis, en garantietermijn.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er een noodzaak is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een agent belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) als er sprake is van inbraak of brand Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De prijs van een huisalarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €10,00 & €50,00 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij detectie is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De meest populaire alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Alternatieven zijn o.a.: doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, e-mail, lichtalarm. In het geval van een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Hoe werkt camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Bij een beperkt budget kun je denken aan een bekabelde analoge camera vanaf €250,00 per camera. Voorkeur voor de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Probeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €525,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Sommelsdijk.


Postcodegebied: 3245

Plaats een reactie