Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Duiven

Met een alarmsysteem in Duiven kan je met een gerust hart de deur uit. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Een alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, waarschuwt bij een inbraak en geeft je meer gemoedsrust. Daarnaast geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkages. In onze keuzehulp delen wij uitgebreide informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop bieden we op deze pagina een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Duiven en check je praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-duiven

Alarminstallatie Duiven laten aanleggen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch systeem dat via sensoren een alarm geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een verdachte poging gaat vaak een sirene af en krijg je in de app of per sms een melding. In veel gevallen wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een specialist volgt de situatie meteen op en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Duiven? In het bijgaande stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Creëer een goed overzicht van je huis om erachter te komen waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Met deze informatie weet je welke deuren en ramen verzegeld moeten worden met een sensor. Met het oog op inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: rookmelders, magneetcontacten, gasdetectoren, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest bekende types zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld systeem is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Het draadloze alternatief communiceert vaak via radiogolven. en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride product is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit diverse alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, SMS, lichtalarm, E-mail. Je kunt ook kiezen voor een professionele integratie met de alarmcentrale (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Als laatste is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Geef het installatie adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt binnen korte tijd meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Duiven en de directe omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De installateur laat goed zien hoe het allemaal werkt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen inprogrammeren die een notificatie ontvangt bij verdachte omstandigheden.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Duiven?

Krijg verschillende offertes van vakmannen uit de regio

Tips: Type beveiligingssystemen

Heel veel mensen in de gemeente Duiven laten professionele alarmbeveiliging installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen basisfuncties. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief afstandsbediening, meldkamer koppeling, buitensirene, rookmelders, bewegingsmelders. Tevens moet je in de basis kiezen voor een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hieronder zullen we daar een toelichting op geven.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, dat werkt op batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarbij kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Nadelen zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Prijzen inclusief montage: €750,00 – €1600,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
In het geval van een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen kan men dit verplicht stellen. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, kent weinig storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Tarieven inclusief installatie: €1250,00 tot +/- €2250,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De betrouwbaarheid is hoog, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al bedrading ligt gebruik je bedrade detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen kan je kiezen voor draadloze componenten.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1950,00 tot wel €2900,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het blok hierna sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Duiven.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een ID, druppel, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Duiven (juli 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Maar, als je het laat plaatsen door een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In dit overzicht vind je de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Duiven. Zij werken met gangbare merken als Secu en BT. Of klik door voor installatiebedrijven en leveranciers in Westervoort, Montferland, Zevenaar en Rozendaal.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden praktische tips om de opties voor inbraak in Duiven te beperken. Of klik door voor meer informatie over Meldkamer.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Duiven vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die veel expertise hebben rondom het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen helpen jou met een vernuftige alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Vaak kunnen ze jou ook helpen met eigen meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Professioneel systeem met liefst 24 maanden garantie.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Foscam, TP-Link, D-Link, EZVIZ, Somfy + Eufy, Yale, Netamo, Eve, Hombli.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Duiven?

De kosten van een goed alarmsysteem in Duiven voor thuis liggen tussen de €600,00 en €1200,00. De totale prijs wordt berekend a.d.h.v. het gekozen systeem, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer koppeling en camera’s of koolmonoxidemelder, de grootte van het huis, en het onderhoudscontract.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij calamiteiten controleert een centralist of er een noodzaak is en of ze direct in actie moeten komen. De medewerker neemt contact op met de bewoners bij een noodgeval Middels Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De kosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en +/- €55,00 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij detectie ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Je kunt eventueel ook kiezen voor e-mail, SMS, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm zal er geen sirene afgaan, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je beelden terug kunt kijken. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een bedrade camera vanaf €150,00 per camera. Liever een systeem met HD-beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Installeer dan een HD IP camera vanaf €600,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Duiven.


Postcodegebied: 6920, 6921, 6922

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie