Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Zevenaar

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Zevenaar beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Je alarminstallatie schrikt inbrekers af, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je meer gemoedsrust. Eveneens signaleert een huisalarm ook bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze handige keuzehulp check je betrouwbare details over de soorten systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Verder tonen wij op deze site een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Zevenaar en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-zevenaar

Alarminstallatie Zevenaar laten installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch systeem dat een melding zal versturen bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij verdachte omstandigheden gaat het alarm af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. In veel gevallen is jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De medewerker analyseert de situatie en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Zevenaar? In het bijgaande stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak een goede analyse van de woning en check op welke plekken inbrekers de woning kunnen binnendringen. Met deze informatie ontdek je welke toegangsplekken uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Wat betreft inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: gasdetectoren, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, waterdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld woningalarm moeten er overal draden worden getrokken zodat het heel storingsongevoelig is. Een wifi-systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride systeem werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit diverse alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor E-mail, geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met een professionele integratie met de alarmcentrale (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Indien gewenst kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt zo snel mogelijk meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Zevenaar.

 5. Installatieservice

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De beveiliger geeft een uitleg over de werking van het systeem. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen ingeven die ingelicht moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Zevenaar?

Bekijk actuele prijzen bij specialisten in direct regio

Advies: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Zevenaar houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope instap-systemen met eenvoudige functionaliteiten. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief camerabewaking, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, afstandsbediening, rookmelders. Evenzeer moet je in de basis kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hieronder lees je er alles over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Tevens kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Nadelen zijn dan batterijen leeg kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Onkosten inclusief montage: €800,00 tot wel €1650,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een waterdicht systeem, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt weinig last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Investering inclusief installatie: €1025,00 tot +/- €2050,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De betrouwbaarheid is hoog, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt installeer je bekabelde detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn kies je voor draadloze componenten.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1550,00 tot ongeveer €2800,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief aanvullende componenten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Onderstaand vind je meer informatie over veilig wonen in Zevenaar.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, pas, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Zevenaar (juli 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Maar, als je het laat plaatsen door een lokaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de onderstaande tabel delen wij de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Zevenaar. Zij werken met gangbare merken als Friedland en Grothe. Op onze site bekijk je ook leveranciers en aanbieders in Duiven, Westervoort, Rozendaal en Renkum.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We delen 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Zevenaar te verkleinen. Check ook extra informatie over Seniorenalarm.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Kies voor een beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Zevenaar vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Gelderland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Zij bieden een slimme alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Dikwijls kan je kiezen voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Professioneel systeem met liefst 24 maanden garantie.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en D-Link, Bosch, Foscam, EZVIZ, Somfy + Eufy, Netamo, Yale, Eve, Hombli.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Zevenaar?

De kosten van een slim alarmsysteem in Zevenaar voor thuis liggen ongeveer tussen de €400,00 en €1050,00. De echte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het soort alarm, extra opties zoals camerabeveiliging of rookmelder, het woonoppervlak, en het onderhoud.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij beweging, glasbreuk of rook bekijkt een medewerker meteen of er een noodzaak is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een professional zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen Bij een noodsituatie Middels Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De prijs van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en €42,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij ongewone situaties wordt er een melding afgegeven. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luide sirene (geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: e-mail, SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep. In het geval van een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een goedkope optie is een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €175,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Kies dan voor een HD IP camera voor €525,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Zevenaar.


Postcodegebied: 6900, 6901, 6902, 6903, 6904, 6905

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie