Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem West Maas en Waal

Door gebruik te maken van alarmsysteem in West Maas en Waal is jouw woning dag en nacht beveiligd. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een eigen alarminstallatie schrikt inbrekers af, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Ook kan een huisalarm een signaal geven bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Via onze adviseurs bieden we uitgebreide info over de systemen waar je uit kunt kiezen en de kosten van inbraakbeveiliging. Tevens check je op dit portaal verschillende beveiligingsbedrijven in West Maas en Waal en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-west-maas-en-waal

Alarminstallatie West Maas en Waal laten aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een beveiligingsinstallatie dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij ongewone situaties zal het systeem het alarm inschakelen en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Wanneer je dat wil is jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De centralist controleert het signaal en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoners. Bij een noodgeval kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in West Maas en Waal? In het stukje hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en achterhaal waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Zo ontdek je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen voorzien moeten worden van detectors. M.b.t. inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, rookmelders, gasdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  Je kunt kiezen uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bedrade systemen is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is een stuk flexibeler. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Type alarmering

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: populair is de melding op je telefoon, maar ook E-mail, geluidsalarm, SMS, telefonische oproep. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een automatische melding naar de Particuliere alarmcentrale PAC. Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Afsluitend kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in West Maas en Waal en de gemeente.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren binnen een korte periode. De medewerker geeft een uitleg over de werking van het systeem. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die gebeld moeten worden bij onraad.

Een professioneel alarmsysteem kopen in West Maas en Waal?

Krijg verschillende offertes van installatiebedrijven in de buurt

Advies: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente West Maas en Waal hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meldkamer koppeling, afstandsbediening, buitensirene, rookmelders, bewegingsmelders. Daarbij start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hierna lees je er alles over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Tevens is het systeem zeer flexibel en voordelig. Let erop dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Tarief inclusief montage: €675,00 oplopend tot €1550,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
In het geval van een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt weinig last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Investering inclusief installatie: €925,00 – €2200,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn kies je voor bedrade detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn installeer je draadloze sensors.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1300,00 – €2950,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor verschillende extra opties en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Onderstaand lees je meer over veilig wonen in West Maas en Waal.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een tag, pas, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in West Maas en Waal (juli 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Echter, als je het laat plaatsen door een lokaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de tabel hieronder vind je de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in West Maas en Waal. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Bosch en Heek. Je kunt ook doorklikken naar installatiebedrijven en leveranciers in Overbetuwe, Lingewaard, Druten en Beuningen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden relevante tips de opties voor inbraak in West Maas en Waal te verkleinen. Je kunt ook meer info bekijken over Hybride alarmsysteem.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf West Maas en Waal vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Gelderland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die kunnen helpen bij het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze aanbieders bieden een innovatieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In veel gevallen heb je de keuze voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en TP-Link, D-Link, Somfy, Bosch, Foscam of Arlo, Netamo, Hombli, Eve, Yale.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in West Maas en Waal?

De kosten van een goed alarmsysteem in West Maas en Waal voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €575,00 en €925,00. De totale prijs wordt beïnvloed door het soort systeem, de extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of brandmelder, het aantal ramen en deuren, en de jaarlijkse inspectie.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij calamiteiten checkt de centralist of er een noodzaak is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De beveiliger belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij een overval, inbraak of brand Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De onkosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €10,00 & €42,50 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij detectie wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Daarbij bieden sommige aanbieders ook telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail, SMS. Als je kiest voor een stil alarm hoort de indringer niets, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en het vergroot de pakkans omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Voor de kleine portemonnee is er een combinatie van basis camera’s, vanaf €175,00 per unit. Wil je haarscherp beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Kies dan voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €600,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur West Maas en Waal.


Postcodegebied: 6659

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie