Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Dreumel

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Dreumel verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Dit alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, waarschuwt bij een inbraak en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Als extra voordeel waarschuwt een huisalarm ook bij brand of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp delen wij praktische informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Ook bekijk je op dit portaal mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Dreumel en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-dreumel

Alarminstallatie Dreumel laten plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een beveiligingssysteem dat een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een verdachte poging gaat vaak een sirene af en krijg je een melding op je smartphone. In sommige situaties is jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een expert onderzoekt de melding en neemt direct contact op met de bewoners. Bij brand, inbraak of een overval kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Dreumel? In dit handige stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en ontdek zo waar de zwakke plekken liggen. Met deze informatie ontdek je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Wat betreft inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: rookmelders, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, magneetcontacten.

 2. Selecteer een type alarm

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij bekabelde installaties zal er gebruik worden gemaakt van kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Een wifi-systeem (draadloos) communiceert vaak via radiogolven. en kan snel worden aangesloten. Een hybride installatie is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor verschillende alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, telefonische oproep, geluidsalarm, SMS. Een interessante keuze is een automatische melding naar de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Om de pakkans te vergroten kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Geef het installatie adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt binnen korte tijd verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Dreumel en omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De installateur hoe je het systeem in werking stelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen instellen die ingelicht moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Dreumel?

Ontvang gratis offertes van installatiebedrijven in jouw buurt

Advies: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente West Maas en Waal hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope standaard modellen met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief afstandsbediening, buitensirene, camerabewaking, rookmelders, bewegingsmelders. Eveneens heb je de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het onderstaande blok bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, en sensors die werken op batterij-power. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarnaast is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Grote nadelen zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Investering inclusief montage: €750,00 – €1200,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Er zijn nauwelijks storingen, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijzen inclusief installatie: €1075,00 – €2050,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen neem je de bedrade onderdelen, op de plekken waar nog geen kabels liggen maak je gebruik van draadloze componenten.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Investering inclusief aanleggen: €1350,00 tot en met €2600,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het stukje hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Dreumel.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een druppel, ID, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Dreumel (februari 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Maar, als je het uitbesteed aan een ervaren installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de bijgaande tabel bekijk je namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Dreumel. Zij werken met gangbare merken als De Raat en Aver. Je kunt ook doorklikken naar aanbieders en bedrijven in Heerewaarden, Alphen, Bergharen en Hernen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Dreumel te beperken. Check ook extra informatie over Inbraakbeveiliging.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Dreumel vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die kunnen helpen bij het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Zij bieden een complete alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Vaak kunnen ze jou ook helpen met rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Gegarandeerd lage installatiekosten zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Somfy, D-Link, Bosch, EZVIZ, Foscam of Eve, Netamo, Yale, Arlo, Eufy.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Dreumel?

De kosten van een slim alarmsysteem in Dreumel voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €400,00 en €1225,00. De daadwerkelijke prijs wordt gekenmerkt door het type installatie, de aanvullende diensten zoals een beveiligingscamera of rookmelder, de grootte van de woning en de installateur.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij onraad en inbraak bekijkt de centralist direct wat de actuele status is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De beveiliger zoekt meteen contact met de bewoners Bij een noodsituatie Met Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De investering in een woningalarm inclusief meldkamer abonnement liggen tussen de €15,00 & €47,50 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: telefonische oproep, lichtalarm, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt ongewenst bezoek af en het vergroot de pakkans omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een mix van enkele losse camera’s, vanaf €250,00 per stuk. Heb je liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Probeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €425,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Dreumel.


Postcodegebied: 6620, 6621

Plaats een reactie