Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hernen

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Hernen verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Evenzeer signaleert een huisalarm ook bij brand, gas of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp vind je uitgebreide details over de verschillende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Tevens vergelijk je op deze site mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Hernen en vind je slimme tips tegen inbraak.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-hernen

Alarminstallatie Hernen laten plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektrisch systeem dat een alarm geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij detectie gaat vaak een luid alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Tegen extra betaling wordt het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De beveiliger onderzoekt de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Hernen? In het volgende stukje nemen we alle stappen met je door.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en kijk waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Zo kom je erachter welke ingangen sensoren / detectoren moeten krijgen. Met betrekking tot inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: rookmelders, magneetcontacten, gasdetectoren, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen kabels nodig en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride oplossing kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Kies alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit diverse type alarmeringen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor SMS, E-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een automatische melding naar een 24/7 meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Als laatste is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Geef het installatie adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hernen en de directe omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Een beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een vooraf afgesproken moment. De beveiligingsspecialist vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) ingeven die ingelicht moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Hernen?

Vergelijk tarieven van beveiligingsbedrijven uit de regio

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer mensen in de gemeente Wijchen beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met buitensirene, meldkamer koppeling, rookmelders, afstandsbediening, camerabewaking. Verder dien je een keuze te maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok lees je er alles over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, met units die werken met batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Tevens kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Houd in acht dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Prijzen inclusief montage: €725,00 – €1950,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De werking is erg nauwkeurig, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit vaak een randvoorwaarde. Je hebt weinig onderhoud nodig, kent weinig storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Onkosten inclusief installatie: €925,00 – €1650,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al bedrading ligt installeer je bekabelde sensors, op de plekken waar nog geen kabels liggen kies je voor draadloze sensors.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1850,00 tot wel €2150,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Hernen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, tag, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hernen (april 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Maar, op het moment je kiest voor een speciaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de onderstaande tabel check je namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hernen. Zij kunnen je helpen met merken zoals HEKA en GPS Perimeter. Of zoek door naar bedrijven en installateurs in Bergharen, Dreumel, Leur en Balgoij.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We geven populaire tips om de opties voor inbraak in Hernen te limiteren. We bieden ook aanvullende informatie over Hybride alarmsysteem.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Hernen vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze dienstverleners faciliteren een vernuftige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Doorgaans kan je kiezen voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en TP-Link, EZVIZ, Somfy, D-Link, Foscam + Arlo, Hombli, Eve, Yale, Eufy.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat kost een alarmsysteem installeren in Hernen?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Hernen voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 en €925,00. De totale prijs hangt af van het soort alarm, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer koppeling en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal ramen en deuren, en het jaarlijkse onderhoud.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er gaande is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De medewerker van de meldkamer neemt meteen contact op met de bewoners als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Middels Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 & €55,00 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij ongewone situaties kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Daarbij bieden sommige aanbieders ook SMS, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, e-mail. In het geval van een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een voordelige mogelijkheid is een bekabelde analoge camera vanaf €150,00 p/stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je maximale veiligheid met HD camera’s om ook gezichten en kentekens te herkennen? Plaats dan een HD IP camera vanaf €625,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Hernen.


Postcodegebied: 6616

Plaats een reactie