Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Balgoij

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Balgoij beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een eigen alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, jaagt inbrekers de deur uit en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Daarbij zal het huisalarm afgaan bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In onze handige keuzehulp verstrekken we goede details over de meest bekende type systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Bovendien verstrekken we op dit portaal verschillende beveiligingsbedrijven in Balgoij en vind je slimme tips tegen inbraak.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-balgoij

Alarminstallatie Balgoij laten plaatsen

Een alarmsysteem is een elektronisch apparaat dat notificaties verstuurt bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij detectie gaat vaak een luid alarm af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. In veel gevallen wordt het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een specialist analyseert de situatie en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een geverifieerd alarm schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Balgoij? In het stukje hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin om erachter te komen waar de risico’s het grootst zijn. Daardoor weet je welke deuren en ramen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. M.b.t. inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: magneetcontacten, rookmelders, waterdetectoren, gasdetectoren, bewegingsmelders, glasbreuksensoren.

 2. Selecteer een type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij bekabelde installaties moeten er overal draden worden getrokken waardoor het nauwelijks storingen kent. Een kabelvrij systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. De hybride mogelijkheid kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  We differentiëren allerlei alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, SMS, E-mail, lichtalarm. Je kunt ook kiezen voor een accurate melding voor een speciale meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Desgewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul jouw adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt zo snel mogelijk verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Balgoij en de directe omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren binnen een korte periode. De beveiligingsspecialist laat goed zien hoe het allemaal werkt. Je kan eventueel ook een contactpersoon doorgeven die gealarmeerd worden bij verdachte omstandigheden.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Balgoij?

Vraag offertes op bij experts uit de regio

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Wijchen laten professionele alarmbeveiliging installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief bewegingsmelders, rookmelders, afstandsbediening, buitensirene, camerabewaking. Tevens heb je de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het onderstaande blok noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de detectoren hebben een batterij. Het installatieproces is zo gedaan en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarbij is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Vergeet niet dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Investering inclusief montage: €825,00 tot +/- €1500,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
In het geval van een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De werking is erg nauwkeurig, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit gezien als een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Prijzen inclusief installatie: €1050,00 tot wel €2250,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt installeer je bedrade detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen doe je het met de draadloze componenten.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Een relatief duur systeem.
 • Investering inclusief aanleggen: €1800,00 tot en met €2200,00.

Extra opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het blok hierna vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Balgoij.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, druppel, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Balgoij (juni 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Alleen, wanneer je dit laat doen door een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In het bijgaande overzicht ontdek je de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Balgoij. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Microtech en Mobiak S.A.. Je bekijkt hier ook installatiebedrijven en leveranciers in Leur, Hernen, Nederasselt en Overasselt.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. Hierna delen we 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Balgoij te verminderen. Of klik door voor meer informatie over Draadloos alarmsysteem.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Balgoij vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners faciliteren een professionele alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Meestal bieden zij de optie tot een bemande meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Bosch, TP-Link, EZVIZ, D-Link, Foscam & Eve, Yale, Netamo, Arlo, Hombli.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Balgoij?

De kosten van een slim alarmsysteem in Balgoij voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €575,00 en €1375,00. De echte prijs komt tot stand door het soort systeem, de additionele services zoals alarmcentrale en camera’s of gasmelder, het soort woning, en de jaarlijkse inspectie.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Als het alarm een signaal opvangt bekijkt de centralist direct of er iets aan de hand is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een agent neemt meteen contact op met de bewoners Bij een noodsituatie Door het inschakelen van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De investering in een huisalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €12,50 en €32,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij een ongewone beweging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luid geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm. Als je kiest voor een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en de pakkans is een stuk groter omdat je beelden terug kunt kijken. De meest betaalbare keuze is een bekabelde analoge camera vanaf €275,00 p/stuk. Wil je maximale veiligheid met HD camera’s om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Kies dan voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €625,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Balgoij.


Postcodegebied: 6613

Plaats een reactie