Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nederasselt

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Nederasselt is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Zo’n alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, geeft een melding bij een inbraakpoging en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Daarbij kan een huisalarm een signaal geven bij brand of lekkage. In onze handige keuzehulp tonen wij goede informatie over de verschillende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Ook check je op deze pagina bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Nederasselt en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-nederasselt

Alarminstallatie Nederasselt laten installeren

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch waarschuwingssysteem dat een alarm geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij een signalering gaat er een luid (of stil) alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. In sommige situaties is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De medewerker van de meldkamer volgt de situatie meteen op en waarschuwt het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nederasselt? In het stukje hieronder leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis en controleer waar de risico’s het grootst zijn. Op deze manier markeer je welke deuren en ramen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: magneetcontacten, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders.

 2. Kies het type alarm

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld woningalarm wordt alle verbonden met draden zodat het bijna niet te saboteren is. Het draadloze alternatief heeft geen bedrading nodig en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride product is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Type alarmering

  Je hebt de keuze uit diverse type alarmeringen: denk aan een app op je telefoon maar ook E-mail, geluidsalarm, telefonische oproep, lichtalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een professionele integratie met de alarmcentrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Desgewenst is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Geef het installatie adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nederasselt.

 5. Installatieservice

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een geschikt moment op korte termijn. De installateur demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen inprogrammeren die gebeld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Nederasselt?

Krijg verschillende offertes van bedrijven uit de buurt

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Steeds meer mensen in de gemeente Heumen kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel detectoren en sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over camerabewaking, bewegingsmelders, rookmelders, buitensirene, afstandsbediening. In aanvulling daarop moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In het volgende stuk zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, de detectoren hebben een batterij. De installatie gaat eenvoudig en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Ook ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Let erop dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Onkosten inclusief montage: €825,00 oplopend tot €1550,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
In het geval van een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Dit werkt heel erg effectief, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Je hebt weinig onderhoud nodig, minder storingsgevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Prijs inclusief installatie: €1300,00 tot ongeveer €1750,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt installeer je bekabelde componenten, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kies je voor draadloze componenten.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Investering inclusief aanleggen: €1100,00 tot ongeveer €2600,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor extra sensoren en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het stukje hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Nederasselt.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een tag, pas, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nederasselt (mei 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Echter, ga je voor een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In het overzicht hieronder bieden wij de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nederasselt. Zij werken met gangbare merken als Escalight en Profiline. Op onze site bekijk je ook aanbieders en bedrijven in Balgoij, Leur, Overasselt en Niftrik.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden 10 handige tips om de opties voor inbraak in Nederasselt te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Soorten alarminstallaties.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Nederasselt vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die gespecialiseerd zijn in het installeren van alarmen en bewakingscamera’s. Zij bieden een intelligente alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Regelmatig heb je de keuze voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Met eigen gecertificeerde bemande meldkamer (Alarm Control Nederland).
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Professioneel systeem voor bedrijven en woningen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en EZVIZ, Foscam, TP-Link, Somfy, D-Link & Eufy, Arlo, Hombli, Netamo, Eve.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Nederasselt?

De kosten van een slim alarmsysteem in Nederasselt voor thuis liggen je tussen de €550,00 en €925,00. De daadwerkelijke prijs hangt af van het type installatie, de extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasdetector, het woonoppervlak, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Wanneer er een melding binnenkomt controleert een centralist wat er rondom het huis gebeurt en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De medewerker van de meldkamer belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) Bij een noodsituatie Middels Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De tarieven van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €12,50 & €40,00 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij onraad kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een hard geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: SMS, e-mail, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet hoort de indringer niets, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en de pakkans is een stuk groter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een bekabelde analoge camera vanaf €150,00 per camera. Wil je optimaal gedetailleerd beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Zoek dan naar een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €375,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Nederasselt.


Postcodegebied: 6612

Plaats een reactie