Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Koningslust

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Koningslust voel je je een stuk veiliger thuis. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Dit alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Als extra voordeel waarschuwt een huisalarm ook bij brand, gas of lekkage. In onze keuzehulp lees je populaire details over de soorten systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Tevens tonen wij hier een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Koningslust en check je praktische inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-koningslust

Alarminstallatie Koningslust installeren

Een alarmsysteem is een elektrisch systeem dat een melding zal versturen bij beweging, glasbreuk of rook. Bij ongewone situaties wordt het alarm getriggerd en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Wanneer je dat wil is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De medewerker van de meldkamer volgt de situatie meteen op en probeert contact te leggen met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een geverifieerde alarmmelding worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Koningslust? In het stukje hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis om erachter te komen waar de zwakke plekken liggen. Op deze manier weet je welke ramen en deuren verzegeld moeten worden met een sensor. M.b.t. inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: bewegingsmelders, waterdetectoren, rookmelders, gasdetectoren, magneetcontacten, glasbreuksensoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bedraad systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride systeem een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er bestaan verschillende alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook telefonische oproep, SMS, geluidsalarm, lichtalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling van een 24/7 meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om de pakkans te vergroten kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul eerst jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt binnen korte tijd tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Koningslust en de directe omgeving.

 5. Installatieservice

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een vooraf afgesproken moment. De installateur legt precies uit hoe het systeem werkt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen doorgeven die ingelicht moeten worden bij calamiteiten.

Een goed alarmsysteem kopen in Koningslust?

Ontvang gratis offertes van vakmannen uit jouw regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Heel veel mensen in de gemeente Peel en Maas houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Zo zijn er hele voordelige modellen met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief meldkamer koppeling, afstandsbediening, buitensirene, rookmelders, camerabewaking. Verder zul je moeten kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende paragraaf lichten we dat verder toe.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, en sensors die werken op batterij-power. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Tevens kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Aandachtspunten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Prijzen inclusief montage: €800,00 oplopend tot €1550,00.

Een alarmsysteem met kabels
In het geval van een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De kans op een storing is minimaal, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Het onderhoud is minder complex, het is storingsongevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarieven inclusief installatie: €925,00 tot +/- €1950,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn kies je voor bedrade componenten, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1850,00 tot wel €2900,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Optioneel kan je kiezen voor verschillende extra opties en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Onderstaand lees je meer informatie over extra veilig wonen in Koningslust.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, druppel, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Koningslust (februari 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Alleen, als je het laat plaatsen door een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In het bijgaande overzicht ontdek je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Koningslust. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als ACT en Trias. Je bekijkt hier ook bedrijven en leveranciers in Grashoek, Beringe, Panningen en Evertsoord.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. In het stukje hieronder vind je relevante tips de opties voor inbraak in Koningslust te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Meldkamer.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Koningslust vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een professionele alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Dikwijls heb je de keuze voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Zelf controle over opnames, opslag en delen van de beelden.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Snelle en vakkundige montage door gecertificeerde installateurs.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Foscam, D-Link, TP-Link, Somfy, EZVIZ + Hombli, Netamo, Eve, Eufy, Yale.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat kost een alarmsysteem installeren in Koningslust?

De kosten van een slim alarmsysteem in Koningslust voor thuis liggen ongeveer tussen de €600,00 en €1075,00. De echte prijs wordt gekenmerkt door het soort alarm, extra opties zoals meldkamer en camera’s of gasmelder, het woonoppervlak, en het onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Wanneer er een melding binnenkomt bekijkt de medewerker wat er precies gebeurt en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De medewerker waarschuwt de bewoners bij een noodgeval D.m.v. Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De extra kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €22,50 en +/- €32,50 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Zodra het alarm wordt getriggerd kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: SMS, telefonische oproep, e-mail, lichtalarm. Als je een stil alarm laat installeren zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een voordelige mogelijkheid is een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €225,00 p/stuk. Heb je liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Zoek dan naar een HD IP camera voor €425,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Koningslust.


Postcodegebied: 5984

Plaats een reactie