Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Evertsoord

Door het installeren van een alarmsysteem in Evertsoord beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Je alarminstallatie schrikt inbrekers af, beperkt de eventuele schade en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Tevens zal het huisalarm afgaan bij brand, gas of lekkages. In onze keuzehulp vind je praktische info over de meest bekende type systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend check je op dit platform een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Evertsoord en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-evertsoord

Alarminstallatie Evertsoord aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch systeem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij detectie zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je meteen melding op je smartphone. Tegen extra betaling is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De medewerker controleert het signaal en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een noodsituatie kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Evertsoord? In dit handige stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Creëer een goed overzicht van je huis om erachter te komen waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Daardoor ontdek je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: bewegingsmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, gasdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen kabels nodig en kent een eenvoudige installatie. Een hybride oplossing is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er bestaan verschillende alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook telefonische oproep, geluidsalarm, E-mail, lichtalarm. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Afsluitend is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Voer jouw postcode en huisnummer in en kies wat je wilt laten installeren. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Evertsoord.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op de gekozen dag. De beveiligingsspecialist laat goed zien hoe het allemaal werkt. Je kunt nu ook de contactpersonen ingeven die een notificatie ontvangt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een handig alarmsysteem kopen in Evertsoord?

Vergelijk tarieven van installateurs uit de buurt

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Horst aan de Maas houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, rookmelders. Daarbij zul je moeten kiezen voor een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok lichten we dat verder toe.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, en sensors die werken op batterij-power. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarnaast kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Let erop dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijs inclusief montage: €800,00 oplopend tot €1600,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij de hogere risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Onkosten inclusief installatie: €1100,00 tot +/- €2050,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar de kabels al voorhanden zijn neem je de bedrade detectoren, en waar nog geen bedrading is kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1700,00 – €2900,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra componenten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Evertsoord.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, tag, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Evertsoord (mei 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Toch, als je het laat plaatsen door een ervaren installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In het overzicht hieronder ontdek je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Evertsoord. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Kenwei en Ramcro. Of klik door voor leveranciers en aanbieders in Panningen, Koningslust, Kronenberg en Sevenum.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. In het stukje hieronder vind je 10 handige tips om de kans op inbraak in Evertsoord te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Toegangscontrole.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Evertsoord vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze bedrijven helpen jou met een compleet en professionele alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Meestal werken zij met een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Professioneel systeem voor bedrijven en woningen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en EZVIZ, TP-Link, Bosch, Somfy, Foscam + Hombli, Yale, Netamo, Eufy, Arlo.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Evertsoord?

De kosten van een goed alarmsysteem in Evertsoord voor thuis liggen tussen de €550,00 en €1000,00. De offerteprijs wordt gecalculeerd door de soms van het type alarm, het aantal extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of brandmelder, het aantal ruimtes, en garantietermijn.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Op het moment dat er een melding binnenkomt controleert een centralist wat er aan de hand is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De centralist belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij een geverifieerd alarm Door gebruik te maken van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De tarieven van een huisalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €12,50 en €52,50 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij beweging wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: lichtalarm, SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal de indringer niets horen, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt ongewenst bezoek af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €225,00 per stuk. Liever optimaal gedetailleerd beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Plaats dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €475,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Evertsoord.


Postcodegebied: 5977

Plaats een reactie