Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuwveen

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Nieuwveen beveilig je jouw huis tegen inbraak. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een actieve alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, jaagt inbrekers de deur uit en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Daarbij kan een huisalarm een signaal geven bij water (lekkage), brand en gas. Via onze adviseurs check je goede details over de beschikbare systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop doorzoek je op deze pagina verschillende beveiligingsbedrijven in Nieuwveen en vind je slimme tips tegen inbraak.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-nieuwveen

Alarminstallatie Nieuwveen laten aanleggen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch waarschuwingssysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij onraad en inbraak. Bij verdachte omstandigheden gaat het alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. Soms is het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. Een expert controleert het signaal en neemt direct contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een noodsituatie kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuwveen? Hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak een goed profiel van jouw woning en check op welke plekken inbrekers binnen kunnen komen. Op die manier weet je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: magneetcontacten, waterdetectoren, rookmelders, gasdetectoren, bewegingsmelders, glasbreuksensoren.

 2. Kies het soort alarm

  Je kunt kiezen uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bekabelde optie zal er gebruik worden gemaakt van kabels zodat het bijna niet te saboteren is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen kabels nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride systeem kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: denk aan een app op je telefoon maar ook telefonische oproep, lichtalarm, geluidsalarm, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met een professionele integratie met een speciale meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om inbrekers te verrassen is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Voer je adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuwveen en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op het afgesproken moment. De expert legt precies uit hoe je het moet bedienen. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen die gebeld moeten worden bij calamiteiten.

Een goed alarmsysteem kopen in Nieuwveen?

Vraag offertes op bij specialisten in jouw buurt

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Nieuwkoop houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel noodzakelijke functies. Er bestaan ook complete pakketten met camerabewaking, afstandsbediening, buitensirene, rookmelders, meldkamer koppeling. Ook dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk delen we daar meer info over.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is ook perfect voor bestaande bouw. Als laatste is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Minpunten zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Investering inclusief montage: €800,00 tot +/- €1700,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij panden met een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, het is storingsongevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Onkosten inclusief installatie: €975,00 – €1900,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het is zeer betrouwbaar, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels aangesloten zijn gebruik je bekabelde componenten, op de plekken waar nog geen kabels liggen installeer je draadloze onderdelen.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1850,00 tot wel €2850,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief extra componenten en slimme beveiliging voor extra comfort. In het stukje hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Nieuwveen.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, tag, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuwveen (mei 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Maar, als je het uitbesteed aan een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de tabel hieronder vind je de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuwveen. Zij kunnen je helpen met merken zoals Asecos en Ramcro. Of zoek door naar bedrijven en leveranciers in Aarlanderveen, Ter Aar, Zevenhoven en Noorden.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. Hierna delen we populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Nieuwveen te verkleinen. Lees ook meer info over Alarmlicht.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Nieuwveen vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een effectieve alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Regelmatig kan jij hier ook terecht voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Somfy, TP-Link, EZVIZ, D-Link, Foscam of Netamo, Eufy, Eve, Yale, Arlo.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Nieuwveen?

De kosten van een slim alarmsysteem in Nieuwveen voor thuis liggen gemiddeld tussen de €325,00 en €1275,00. De totaalprijs wordt berekend a.d.h.v. welk alarm je kiest, de extra opties zoals meldkamer en camera’s of brandmelder, het aantal ramen en deuren, en de installateur.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er rondom het huis gebeurt en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een specialist probeert bewoners meteen te bellen bij een overval, inbraak of brand Door het inschakelen van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijzen van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 en €32,50 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij ongewone situaties wordt er een melding afgegeven. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: doorschakeling naar meldkamer, SMS, e-mail, telefonische oproep. Als je een stil alarm laat installeren is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Een voordelige mogelijkheid is een bekabelde analoge camera vanaf €275,00 per stuk. Zoek je een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Installeer dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €600,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Nieuwveen.


Postcodegebied: 2440, 2441

Plaats een reactie