Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Esbeek

Door middel van een alarmsysteem in Esbeek beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Eveneens signaleert een huisalarm ook bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Via onze adviseurs verstrekken we handige informatie over de diverse systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop doorzoek je hier bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Esbeek en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-esbeek

Alarminstallatie Esbeek installeren

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch detectiesysteem dat een alarm geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een signalering wordt het alarm getriggerd en krijg je een melding op je smartphone. Wanneer je dat wil is jouw woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De centralist bekijkt wat er aan de hand is en waarschuwt de bewoners of andere contactpersonen. Bij een geverifieerde alarmmelding schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Esbeek? In het volgende stukje nemen we alle stappen met je door.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak een goede analyse van de woning en kijk waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Zo ontdek je welke toegangsplekken minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als het gaat om inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: rookmelders, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, bewegingsmelders, waterdetectoren.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bedraad systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een draadloos systeem heeft geen bedrading nodig en is een stuk flexibeler. De hybride mogelijkheid is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  We differentiëren diverse type alarmeringen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, lichtalarm, telefonische oproep, SMS. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling met de een speciale meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om inbrekers te verrassen heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag gratis offertes op

  Voer jouw postcode en huisnummer in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt binnen korte tijd 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Esbeek.

 5. De installateur komt langs

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op het afgesproken moment. De expert laat goed zien hoe het allemaal werkt. Je kan eventueel ook een contactpersoon ingeven die gealarmeerd worden bij calamiteiten.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Esbeek?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installateurs in jouw regio

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Flink wat huizen in de gemeente Hilvarenbeek houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn betaalbare budget producten met alleen basisfuncties. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over rookmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, buitensirene, bewegingsmelders. Eveneens zul je moeten kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hieronder lees je er alles over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Bovendien is het systeem zeer flexibel en voordelig. Nadelen zijn dat batterijen op kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Onkosten inclusief montage: €675,00 tot €2200,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De werking is erg nauwkeurig, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Je hebt weinig onderhoud nodig, minder storingsgevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Tarief inclusief installatie: €900,00 tot ongeveer €1700,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar de kabels al voorhanden zijn installeer je bekabelde detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn doe je het met de draadloze onderdelen.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1800,00 tot +/- €2650,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Esbeek.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een ID, pincode, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Esbeek (juli 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Toch, ga je voor een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In dit overzicht bekijk je de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Esbeek. Zij kunnen je helpen met merken zoals Netgear en Jablotron. Je kunt ook doorklikken naar aanbieders en bedrijven in Diessen, Haghorst, Biest-Houtakker en Haaren.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We geven praktische tips om de kans op inbraak in Esbeek te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Bewegingsmelder.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Esbeek vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief met veel kennis over het installeren van een alarm en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan bekend om een vernuftige alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Dikwijls kan je kiezen voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Zonder boren en volledig draadloos, gemakkelijk zelf plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en EZVIZ, Foscam, Somfy, Bosch, D-Link + Netamo, Eve, Yale, Arlo, Hombli.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Esbeek?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Esbeek voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €325,00 en €1425,00. De echte prijs wordt beïnvloed door het type alarm, de eventuele uitbreidingen zoals camerabeveiliging of brandmelder, het aantal ramen en deuren, en de jaarlijkse inspectie.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie bekijkt de centralist direct of er een noodzaak is en wie er ingeschakeld moet worden. De beveiliger zoekt meteen contact met de bewoners als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De extra kosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 en €50,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij onraad wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: lichtalarm, SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep. Bij een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je beelden terug kunt kijken. Een voordelige mogelijkheid is een bedrade camera vanaf €150,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je maximale veiligheid met HD camera’s om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? In dat geval adviseren we een HD IP camera voor €450,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Esbeek.


Postcodegebied: 5081, 5085

Plaats een reactie