Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Oosterhout

Door middel van een alarmsysteem in Oosterhout beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, jaagt inbrekers de deur uit en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Ook stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze keuzehulp check je uitgebreide informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de kosten van inbraakbeveiliging. Verder bekijk je op dit platform bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Oosterhout en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-oosterhout

Alarminstallatie Oosterhout laten aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een beveiligingssysteem dat een signaal geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een foute beweging gaat het alarm af en krijg je een melding op je smartphone. Soms wordt het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een expert kijkt direct mee en probeert contact te leggen met de bewoners. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Oosterhout? In dit handige stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en check op welke plekken de inbraakkansen aannemelijk zijn. Aan de hand hiervan kom je erachter welke deuren en ramen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als het gaat om inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: rookmelders, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, gasdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  Populaire keuze zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij bekabelde installaties is alles met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een draadloos systeem communiceert vaak via radiogolven. en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride inrichting een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen

  Er bestaan diverse alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: SMS, telefonische oproep, geluidsalarm, E-mail. Een interessante keuze is een automatische melding naar de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Indien gewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Vul jouw postcode in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Oosterhout en de gemeente.

 5. Installatieservice en uitleg

  Een beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een vooraf afgesproken moment. De beveiligingsspecialist vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon ingeven die een notificatie ontvangt bij calamiteiten.

Een erkend alarmsysteem kopen in Oosterhout?

Vergelijk kosten en voorwaarden van experts uit de regio

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Flink wat huizen in de gemeente Overbetuwe beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief meldkamer koppeling, rookmelders, bewegingsmelders, camerabewaking, afstandsbediening. Eveneens start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende paragraaf zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de sensoren werken op batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Tevens is het systeem zeer flexibel en voordelig. Aandachtspunten zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Prijzen inclusief montage: €725,00 – €1950,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, kent weinig storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarief inclusief installatie: €1075,00 – €2000,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De betrouwbaarheid is hoog, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt gebruik je bedrade sensoren, waar nog geen kabels getrokken zijn kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1650,00 tot ongeveer €2900,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt het alarm uitbreiden met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Onderstaand lees je meer informatie over extra veilig wonen in Oosterhout.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een druppel, pincode, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Oosterhout (mei 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Toch, als je het laat plaatsen door een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In deze tabel tonen wij de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Oosterhout. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Escalight en PowerSonic. Of zoek door naar bedrijven en installateurs in Bemmel, Ressen, Slijk-Ewijk en Homoet.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We delen relevante tips de opties voor inbraak in Oosterhout te beperken. Bekijk ook meer informatie over Alarmlicht.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Oosterhout vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die veel expertise hebben rondom het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan garant voor een vernuftige alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In potentie kan je kiezen voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Bosch, D-Link, Somfy, Foscam, TP-Link + Hombli, Yale, Eve, Eufy, Arlo.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Oosterhout?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Oosterhout voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 en €1300,00. De totale prijs wordt gekenmerkt door het type systeem (draadloos of bedraad), de additionele services zoals camera’s of brandmelder, het aantal kamers, en het onderhoudscontract.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij brand, inbraak of glasbreuk bekijkt een medewerker meteen wat er rondom het huis gebeurt en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een expert stelt woningeigenaren op de hoogte bij een geverifieerd alarm Met Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €20,00 & €32,50 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij een verdachte poging wordt er een melding afgegeven. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luide sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, SMS. Als je een stil alarm laat installeren is de indringer zich niet bewust van zijn acties, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het ontmoedigt inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Een voordelige mogelijkheid is een aantal slimme camera’s, vanaf €250,00 per aansluiting. Voorkeur voor optimaal gedetailleerd beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Kies dan voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €575,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Oosterhout.


Postcodegebied: 6678

Plaats een reactie