Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Homoet

Dankzij een alarmsysteem in Homoet beveilig je jouw huis tegen inbraak. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Je alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Eveneens zal het huisalarm afgaan bij brand, rook of een gaslek. In onze handige keuzehulp doorzoek je uitgebreide informatie over de beschikbare systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Tevens vergelijk je op alarmsysteemcheck.nl erkende beveiligingsbedrijven in Homoet en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-homoet

Alarminstallatie Homoet laten aanleggen

Een alarmsysteem is een beveiligingssysteem dat een melding zal versturen bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij verdachte omstandigheden gaat vaak een sirene af en krijg je een melding op je smartphone. Steeds vaker is het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een agent analyseert de situatie en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een overval, inbraak of brand kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Homoet? In het gedeelte hieronder leggen we precies uit hoe dit werkt.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Inventariseer jouw woning en check op welke plekken inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op die manier weet je welke deuren en ramen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: gasdetectoren, rookmelders, waterdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten.

 2. Soort alarm kiezen

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bedrade systemen zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een draadloos systeem heeft geen kabels nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride installatie werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Je hebt de keuze uit allerlei alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, E-mail, lichtalarm, geluidsalarm, SMS. Je kunt ook kiezen voor een accurate melding voor de alarmcentrale (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Om inbrekers te verrassen is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Voer je adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Homoet en omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het gekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een geschikt moment op korte termijn. De expert geeft een uitleg over de werking van het systeem. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen opgeven die gebeld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Homoet?

Ontvang gratis offertes van specialisten uit de regio

Advies: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Heel veel mensen in de gemeente Overbetuwe kiezen voor alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Zo zijn er hele voordelige modellen met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief meldkamer koppeling, afstandsbediening, rookmelders, bewegingsmelders, buitensirene. Daarnaast start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het onderstaande blok zullen we daar een toelichting op geven.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen is draadloos verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Bovendien kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Nadelen zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het wat meer storingen kent.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijs inclusief montage: €825,00 tot €1750,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Je hebt weinig onderhoud nodig, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Investering inclusief installatie: €1250,00 tot +/- €1900,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn gebruik je bedrade detectoren, en waar nog geen bedrading is installeer je draadloze onderdelen.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1900,00 tot en met €2250,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna lees je meer over veilig wonen in Homoet.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, pincode, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Homoet (februari 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Toch, als je het uitbesteed aan een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In deze tabel tonen wij de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Homoet. Zij hebben ervaring met merken als Dicon en Rokonet. Je kunt ook doorklikken naar verkooppunten en leveranciers Slijk-Ewijk, Oosterhout, Valburg en Herveld.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Iedere woning is inbraakgevoelig. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We geven praktische tips om de kans op inbraak in Homoet te verminderen. Bekijk ook meer informatie over Meldkamer.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Homoet vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die veel expertise hebben rondom het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze bedrijven bieden een zeer veilige alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Vaak kan je kiezen voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Ervaren adviseurs en vakmannen met persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, Foscam, Somfy, TP-Link, D-Link + Netamo, Eufy, Hombli, Yale, Arlo.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Homoet?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Homoet voor thuis liggen tussen de €400,00 en €825,00. De totale prijs wordt berekend a.d.h.v. het soort alarm, de extra opties zoals meldkamer en camera’s of CO2 melder, het aantal kamers, en het onderhoud.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties wordt er in de alarmcentrale gekeken of er iets aan de hand is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een professional neemt meteen contact op met de bewoners bij een overval, inbraak of brand D.m.v. Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De extra kosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €20,00 en €37,50 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij onraad kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op iPad of telefoon. Alternatieven zijn o.a.: SMS, e-mail, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een bekabelde analoge camera vanaf €250,00 per camera. Heb je liever haarscherp beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? In dat geval adviseren we een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €550,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Homoet.


Postcodegebied: 6676

Plaats een reactie