Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Slijk-Ewijk

Door middel van een alarmsysteem in Slijk-Ewijk beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een eigen alarminstallatie schrikt inbrekers af, jaagt inbrekers de deur uit en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Ook kan een huisalarm een signaal geven bij brand of lekkage. In de praktische keuzehulp check je goede details over de beschikbare systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Bovendien bekijk je op deze site toonaangevende beveiligingsbedrijven in Slijk-Ewijk en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-slijk-ewijk

Alarminstallatie Slijk-Ewijk plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch apparaat dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een ongewone beweging wordt het alarm getriggerd en krijg je een melding op je smartphone. Als extra optie wordt het woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een expert kijkt de melding na en waarschuwt de bewoners of andere contactpersonen. Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Slijk-Ewijk? In het volgende stukje nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en achterhaal waar de risico’s het grootst zijn. Op deze manier kom je erachter welke ramen en deuren uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: gasdetectoren, waterdetectoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, rookmelders.

 2. Soort alarm kiezen

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bedrade systemen is de installatie grotendeels verbonden met kabels waardoor het nauwelijks storingen kent. Een kabelvrij systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride oplossing kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We differentiëren diverse type alarmeringen: denk aan een app op je telefoon maar ook lichtalarm, geluidsalarm, SMS, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling van een 24/7 meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul eerst jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan kosteloos allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Slijk-Ewijk en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op de gekozen dag. De woningbeveiliger demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die een notificatie ontvangt bij onraad.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Slijk-Ewijk?

Vergelijk tarieven van vakmannen in de buurt

Keuzehulp: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer mensen in de gemeente Overbetuwe houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel detectoren en sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief afstandsbediening, meldkamer koppeling, rookmelders, camerabewaking, bewegingsmelders. In aanvulling daarop start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hieronder delen we daar meer info over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, de detectoren hebben een batterij. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarbij is het systeem zeer flexibel en voordelig. Vergeet niet dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarieven inclusief montage: €800,00 tot €2200,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De kans op een storing is minimaal, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse kan men dit verplicht stellen. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt weinig last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijs inclusief installatie: €1275,00 oplopend tot €2000,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn maak je gebruik van de bekabelde onderdelen, op de plekken waar nog geen kabels liggen installeer je draadloze componenten.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1150,00 – €2500,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In de lijst hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Slijk-Ewijk.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een tag, druppel, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Slijk-Ewijk (juni 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Echter, op het moment je kiest voor een lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In het overzicht hieronder bekijk je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Slijk-Ewijk. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Invoxia en Zorg Totaal. Je bekijkt hier ook leveranciers en aanbieders in Oosterhout, Bemmel, Homoet en Valburg.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden 10 handige tips om de opties voor inbraak in Slijk-Ewijk te verminderen. Bekijk ook meer informatie over Telefoonmelding.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Slijk-Ewijk vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die jou ondersteunen bij het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze dienstverleners helpen jou met een intelligente alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Doorgaans werken zij met een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: Jouw lokale partner voor slimme beveiliging in huis.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Somfy, D-Link, EZVIZ, TP-Link, Bosch + Arlo, Netamo, Hombli, Eufy, Yale.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Slijk-Ewijk?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Slijk-Ewijk voor thuis liggen tussen de €575,00 en €875,00. De precieze prijs hangt af van het soort alarm, de eventuele uitbreidingen zoals een beveiligingscamera of koolmonoxidemelder, het aantal kamers, en het onderhoud.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij beweging, glasbreuk of rook zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er iets aan de hand is en wie er ingeschakeld moet worden. De medewerker probeert bewoners meteen te bellen Bij een geverifieerde alarmmelding Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en +/- €55,00 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij onraad wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luide sirene (geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, e-mail. In het geval van een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een voordelige mogelijkheid is een dome/bullet camera vanaf €300,00 p/stuk. Liever de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Probeer dan een HD IP camera voor €575,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Slijk-Ewijk.


Postcodegebied: 6677

Plaats een reactie