Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Holthees

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Holthees verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Een eigen alarminstallatie schrikt inbrekers af, beperkt de eventuele schade en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Ook kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Met onze speciale keuzehulp verstrekken we goede informatie over de soorten systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Daarnaast doorzoek je op alarmsysteemcheck.nl mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Holthees en check je praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-holthees

Alarminstallatie Holthees laten plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch waarschuwingssysteem dat een signaal geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een ongewone beweging gaat vaak een luid alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Soms is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De operator ziet direct wat de situatie is en waarschuwt de bewoners. Bij een noodgeval kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Holthees? In ons speciale stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin om erachter te komen waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Aan de hand hiervan bepaal je welke ramen en deuren uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Als het gaat om inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: beveiligingscamera’s, waterdetectoren, bewegingsmelders, magneetcontacten, glasbreuksensoren, rookmelders.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest bekende types zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bedrade systemen is de installatie grotendeels verbonden met kabels wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Het draadloze alternatief kan werken zonder kabels en is een stuk flexibeler. Een hybride inrichting is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  Er kan worden gekozen voor allerlei alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, lichtalarm, SMS, telefonische oproep. Vaak kan je optioneel kiezen voor een standaard melding richting de alarmcentrale (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Als laatste kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul eerst jouw postcode in en vertel precies wat je nodig hebt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Holthees en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De woningbeveiliger demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon doorgeven die ingelicht moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Holthees?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installatiebedrijven in jouw regio

Advies: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Flink wat huizen in de gemeente Land van Cuijk beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief camerabewaking, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, afstandsbediening, buitensirene. Ook heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende paragraaf zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de sensoren werken op batterijen. Het is heel snel te installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Bovendien ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Nadelen zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het wat meer storingen kent.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijzen inclusief montage: €700,00 tot ongeveer €1750,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een waterdicht systeem, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen kan men dit verplicht stellen. Het is gemakkelijker in onderhoud, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Onkosten inclusief installatie: €950,00 tot wel €1800,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op de locaties waar al kabels liggen gebruik je bedrade sensors, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen doe je het met de draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1300,00 – €2850,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra componenten en slimme beveiliging voor extra comfort. In het volgende schema lees je meer over veilig wonen in Holthees.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, pincode, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Holthees (mei 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Maar, als je het uitbesteed aan een lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In deze tabel bekijk je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Holthees. Zij werken met gangbare merken als Vaiani en HEKA. Of bekijk bedrijven en leveranciers in Overloon, Groeningen, Maashees en Vierlingsbeek.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We delen handig tips om de kans op inbraak in Holthees te verminderen. Bekijk ook meer informatie over Sirenes.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Holthees vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een slimme alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Regelmatig kan je kiezen voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en TP-Link, Bosch, Foscam, D-Link, EZVIZ + Arlo, Eve, Yale, Eufy, Netamo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Holthees?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Holthees voor thuis liggen tussen de €325,00 en €1025,00. De offerteprijs wordt beïnvloed door het type installatie, de additionele services zoals camera’s of rookmelder, het aantal ruimtes, en de jaarlijkse inspectie.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij een bepaalde gebeurtenis analyseert een operator wat de actuele status is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De centralist belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij een geverifieerd alarm. Door het inschakelen van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De prijzen van een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 en +/- €52,50 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij ongewone situaties kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: SMS, e-mail, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Als je kiest voor een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt ongewenst bezoek af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Een goedkope optie is een dome/bullet camera vanaf €200,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Installeer dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €625,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Holthees.


Postcodegebied: 5824

Plaats een reactie