Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Maashees

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Maashees beveilig je jouw huis tegen inbraak. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een alarminstallatie heeft een preventieve werking, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Evenzeer kan een huisalarm een signaal geven bij brand, gas of lekkage. In de praktische keuzehulp doorzoek je goede informatie over de meest populaire systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Tevens vergelijk je op alarmsysteemcheck.nl een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Maashees en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-maashees

Alarminstallatie Maashees laten aanleggen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een beveiligingssysteem dat notificaties verstuurt bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij ongewone situaties slaat het alarm aan en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Als extra optie is jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. Een professional bekijkt wat er aan de hand is en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een overval, inbraak of brand kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Maashees? In het stukje hieronder nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en kijk waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op deze manier kom je erachter welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen sensoren / detectoren moeten krijgen. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: glasbreuksensoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, rookmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De meest bekende types zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld huisalarm is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem kan werken zonder kabels en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride installatie een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: lichtalarm, SMS, telefonische oproep, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een standaard melding richting de alarmcentrale (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Om de pakkans te vergroten kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Geef het installatie adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Maashees en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Een beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op het afgesproken moment. De expert legt precies uit hoe het systeem werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die een notificatie ontvangt wanneer het alarm gaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Maashees?

Ontvang gratis offertes van beveiligingsbedrijven uit de regio

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer woningen in de gemeente Land van Cuijk gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen basisfuncties. Er bestaan ook complete pakketten met buitensirene, afstandsbediening, bewegingsmelders, rookmelders, camerabewaking. Verder moet je een keuze maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hieronder bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloze alarminstallatie zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, dat werkt op batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Bovendien kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Let erop dat batterijen leeg kunnen raken en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijzen inclusief montage: €725,00 tot ongeveer €1800,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Dit werkt heel erg effectief, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het onderhoud is minder complex, je hebt weinig last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Tarieven inclusief installatie: €1150,00 tot wel €1600,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al kabels aangesloten zijn maak je gebruik van de bekabelde componenten, waar nog geen kabels getrokken zijn kan je kiezen voor draadloze componenten.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1950,00 tot circa €2300,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In de lijst hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Maashees.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, pincode, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Maashees (februari 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Echter, als je het uitbesteed aan een speciaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In deze tabel check je de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Maashees. Zij werken met gangbare merken als Jablotron en Venitem. Je bekijkt hier ook leveranciers en aanbieders in Holthees, Overloon, Vierlingsbeek en Smakt.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. Hierna delen we handig tips om de opties voor inbraak in Maashees te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Bewegingsmelder.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Maashees vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze firma’s staan garant voor een complete alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Dikwijls kan jij hier ook terecht voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Foscam, Somfy, EZVIZ, TP-Link, Bosch of Hombli, Eve, Yale, Arlo, Netamo.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Maashees?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Maashees voor thuis liggen ongeveer tussen de €525,00 en €1400,00. De totale prijs wordt beïnvloed door het soort alarm, extra services zoals camerabeveiliging of gasmelder, het aantal ruimtes, en garantietermijn.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij calamiteiten wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er aan de hand is en of ze direct in actie moeten komen. De centralist neemt contact op met de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding Door middel van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De kosten van een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en €37,50 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat kan je op diverse manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor telefonische oproep, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Als je een stil alarm laat installeren weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een dome/bullet camera vanaf €275,00 per unit. Wil je een systeem met HD-beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Kies dan voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €525,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Maashees.


Postcodegebied: 5823

Plaats een reactie