Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Vierlingsbeek

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Vierlingsbeek verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Je alarminstallatie schrikt inbrekers af, beperkt de eventuele schade en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Tevens waarschuwt een huisalarm ook bij brand, rook of een gaslek. Met onze speciale keuzehulp bieden we uitgebreide informatie over de meest bekende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Ook verstrekken we op alarmsysteemcheck.nl erkende beveiligingsbedrijven in Vierlingsbeek en vind je slimme tips tegen inbraak.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-vierlingsbeek

Alarminstallatie Vierlingsbeek aanleggen

Een alarmsysteem is een beveiligingsinstallatie dat een signaal geeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij een foute beweging zal het systeem het alarm inschakelen en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. In sommige situaties wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een specialist bekijkt de melding en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een noodgeval kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Vierlingsbeek? In het onderstaande stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en controleer waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Aan de hand hiervan bepaal je welke risicovolle plekken uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: magneetcontacten, bewegingsmelders, waterdetectoren, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, rookmelders.

 2. Kies het type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bedraad systeem wordt alle verbonden met draden zodat het heel storingsongevoelig is. Een wifi-systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en kent een eenvoudige installatie. Een hybride oplossing een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Type alarmering

  Er zijn diverse type alarmeringen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor E-mail, geluidsalarm, telefonische oproep, SMS. Vaak kan je optioneel kiezen voor een automatische melding naar de meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Afsluitend heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Vierlingsbeek en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Het beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De beveiliger legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kan eventueel ook een contactpersoon doorgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Vierlingsbeek?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installateurs in jouw buurt

Tips: Type beveiligingssystemen

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Land van Cuijk beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met meldkamer koppeling, bewegingsmelders, buitensirene, camerabewaking, rookmelders. Ook dien je een keuze te maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, de sensoren werken op batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Ook kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Aandachtspunten zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €725,00 tot wel €2150,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit type zelfs een verplichting. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, minder storingsgevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Onkosten inclusief installatie: €1000,00 tot ongeveer €2250,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op plekken waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bekabelde componenten, en waar nog geen bedrading is kies je voor draadloze sensors.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1250,00 tot €2200,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Optioneel kan je kiezen voor verschillende extra opties en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het blok hierna sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Vierlingsbeek.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een ID, tag, druppel, pas.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Vierlingsbeek (februari 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Echter, als je het uitbesteed aan een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In deze tabel delen wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Vierlingsbeek. Zij hebben ervaring met merken als Jablotron en Lampertz. Op onze site bekijk je ook verkooppunten en leveranciers Maashees, Holthees, Smakt en Vredepeel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden praktische tips om de opties voor inbraak in Vierlingsbeek te verkleinen. Of klik door voor meer informatie over Camerabewaking.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Vierlingsbeek vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het plaatsen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan bekend om een vernuftige alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Steeds vaker heb je de keuze voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Met eigen gecertificeerde bemande meldkamer (Alarm Control Nederland).
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en EZVIZ, D-Link, Somfy, Bosch, Foscam + Arlo, Eve, Eufy, Yale, Netamo.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Vierlingsbeek?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Vierlingsbeek voor thuis liggen ongeveer tussen de €450,00 en €1425,00. De offerteprijs wordt gekenmerkt door welk alarm je kiest, het aantal extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of CO2 melder, het soort woning, en garantietermijn.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij onraad en inbraak checkt de centralist of er een noodzaak is en of ze direct in actie moeten komen. De operator probeert bewoners meteen te bellen Bij een geverifieerde alarmmelding Door gebruik te maken van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De prijzen van een alarmsysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €22,50 en €45,00 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij een verdachte poging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Je kunt eventueel ook kiezen voor doorschakeling naar meldkamer, e-mail, lichtalarm, SMS. Als je kiest voor een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een bekabelde analoge camera vanaf €250,00 per stuk. Wil je een oplossing met HD-beelden zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Plaats dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €450,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Vierlingsbeek.


Postcodegebied: 5820, 5821

Plaats een reactie