Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Appeltern

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Appeltern voel je je een stuk veiliger thuis. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een actieve alarminstallatie heeft een preventieve werking, geeft een melding bij een inbraakpoging en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Evenzeer kan een huisalarm een signaal geven bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In onze keuzehulp check je uitgebreide info over de diverse systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Als laatste tonen wij op dit platform toonaangevende beveiligingsbedrijven in Appeltern en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-appeltern

Alarminstallatie Appeltern plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektrisch systeem dat een signaal geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij ongewone situaties wordt het alarm getriggerd en krijg je meteen melding op je smartphone. In sommige situaties wordt jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een professional controleert het signaal en neemt telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een geverifieerd alarm kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Appeltern? In ons speciale stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en controleer waar de risico’s het grootst zijn. Aan de hand hiervan markeer je welke deuren en ramen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: gasdetectoren, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, rookmelders, magneetcontacten, waterdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bedraad systeem wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wireless (draadloos) systeem kan werken zonder kabels en kan snel worden aangesloten. Een hybride systeem een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er bestaan diverse type alarmeringen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: SMS, E-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met een accurate melding voor de Particuliere alarmcentrale PAC. Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Indien gewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Appeltern en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een geschikt moment op korte termijn. De installateur demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die ingelicht moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Appeltern?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installateurs uit jouw regio

Advies: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente West Maas en Waal hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief rookmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, buitensirene, afstandsbediening. Verder moet je een keuze maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het onderstaande blok noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarbij ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Investering inclusief montage: €650,00 oplopend tot €1600,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een volledig bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij de hogere risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt weinig last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijs inclusief installatie: €925,00 tot +/- €1750,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn installeer je bedrade sensoren, op plekken waar geen bedrading ligt doe je het met de draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1100,00 oplopend tot €2800,00.

Extra opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor extra sensoren en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In de lijst hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Appeltern.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, druppel, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Appeltern (mei 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Echter, wanneer je het laat aanleggen door ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de tabel hieronder bekijk je de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Appeltern. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als EATON en FireAngel. Je bekijkt hier ook installateurs en bedrijven in Horssen, Batenburg, Altforst en Maasbommel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We geven populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Appeltern te beperken. Check ook extra informatie over Toegangscontrole.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Appeltern vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Gelderland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die veel expertise hebben rondom het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan garant voor een professionele alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Dikwijls kunnen ze jou ook helpen met koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en EZVIZ, D-Link, Bosch, TP-Link, Foscam & Hombli, Yale, Arlo, Eufy, Netamo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Appeltern?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Appeltern voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €525,00 en €1400,00. De daadwerkelijke prijs wordt gecalculeerd door de soms van het soort systeem, de aanvullende diensten zoals meldkamer en camera’s of rookmelder, het aantal ramen en deuren, en de installateur.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Op het moment dat er een melding binnenkomt controleert een centralist of er iets aan de hand is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een agent belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) Bij een geverifieerde alarmmelding Met Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De prijs van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €20,00 & €37,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij onraad is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luid geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm, e-mail. In het geval van een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Een goedkope optie is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €175,00 per stuk. Voorkeur voor een oplossing met HD-beelden zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Maak dan de keuze voor een HD IP camera voor €375,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Appeltern.


Postcodegebied: 6629

Plaats een reactie