Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Noordbeemster

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Noordbeemster beveilig je jouw woning tegen inbrekers. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Zo’n alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, beperkt de eventuele schade en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Als extra voordeel signaleert een huisalarm ook bij brand, gas of lekkage. In de praktische keuzehulp lees je praktische informatie over de diverse systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Tevens tonen wij op alarmsysteemcheck.nl bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Noordbeemster en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-noordbeemster

Alarminstallatie Noordbeemster laten plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektrisch systeem dat een alarm geeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij verdachte omstandigheden gaat vaak een luid alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Steeds vaker is het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker controleert het signaal en neemt telefonisch contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Noordbeemster? In het bijgaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin om erachter te komen waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Daardoor markeer je welke ramen en deuren minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: glasbreuksensoren, waterdetectoren, magneetcontacten, gasdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest bekende types zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij bekabelde installaties moeten er overal draden worden getrokken zodat het heel storingsongevoelig is. Het draadloze alternatief heeft deze kabels niet nodig en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride systeem een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er zijn diverse alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep, SMS. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling met de de alarmcentrale (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om inbrekers te verrassen kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt zo snel mogelijk verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Noordbeemster.

 5. De installateur komt langs

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een geschikt moment op korte termijn. De installateur hoe je het systeem in werking stelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen doorgeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Noordbeemster?

Vraag offertes op bij installateurs in direct regio

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Heel veel mensen in de gemeente Purmerend gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope standaard modellen met eenvoudige functionaliteiten. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief bewegingsmelders, buitensirene, afstandsbediening, camerabewaking, meldkamer koppeling. Eveneens start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het volgende stuk lees je er alles over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. Het installatieproces is zo gedaan en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Bovendien kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Negatieve aspecten zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijzen inclusief montage: €825,00 tot wel €1450,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij de hogere risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, minder storingsgevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarief inclusief installatie: €1200,00 oplopend tot €1950,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al kabels aangesloten zijn neem je de bedrade componenten, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn neem je draadloze onderdelen.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1650,00 tot +/- €2300,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In de lijst hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Noordbeemster.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een druppel, tag, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Noordbeemster (april 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Toch, op het moment je kiest voor een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In dit overzicht bekijk je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Noordbeemster. Zij werken met gangbare merken als Eurosafe en Venitem. Of klik door voor bedrijven en installateurs in Westbeemster, Kwadijk, Middenbeemster en Zuidoostbeemster.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We delen 10 handige tips om de kans op inbraak in Noordbeemster te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Inbraakbeveiliging.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Noordbeemster vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners helpen jou met een compleet en professionele alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In de regel kunnen ze jou ook helpen met rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Systeem blijft werken als de verbinding verbreekt.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en D-Link, Foscam, TP-Link, EZVIZ, Somfy + Arlo, Hombli, Eve, Eufy, Netamo.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Noordbeemster?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Noordbeemster voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 en €875,00. De echte prijs komt tot stand door het type systeem (draadloos of bedraad), de eventuele uitbreidingen zoals een beveiligingscamera of gasmelder, het aantal ruimtes, en garantietermijn.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties bekijkt de medewerker wat de actuele status is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een agent zoekt meteen contact met de bewoners bij een geverifieerd alarm Door middel van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De prijzen van een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en +/- €50,00 per maand.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij onraad wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: e-mail, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, SMS. Indien je het stille alarm aanzet is de indringer zich niet bewust van zijn acties, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het ontmoedigt inbrekers en het vergroot de pakkans omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een aantal slimme camera’s, vanaf €275,00 per unit. Liever haarscherp beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Kies dan voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €500,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Noordbeemster.


Postcodegebied: 1463

Plaats een reactie