Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Oost West en Middelbeers

Door het installeren van een alarmsysteem in Oost West en Middelbeers voel je je een stuk veiliger thuis. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Daarbij heeft het huisalarm ook een melding bij brand, rook of een gaslek. Via onze adviseurs doorzoek je uitgebreide details over de meest populaire systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Verder check je op dit portaal bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Oost West en Middelbeers en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-oost-west-en-middelbeers

Alarminstallatie Oost West en Middelbeers aanleggen

Een alarmsysteem is een elektronisch waarschuwingssysteem dat een melding zal versturen bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij ongewone situaties gaat het alarm af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Steeds vaker wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een specialist bekijkt de melding en waarschuwt de bewoners of andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Oost West en Middelbeers? In ons speciale stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en controleer waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op basis daarvan markeer je welke deuren en ramen sensoren / detectoren moeten krijgen. Betreffende inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: glasbreuksensoren, bewegingsmelders, gasdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s, waterdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor het nauwelijks storingen kent. Een kabelvrij systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en sluit je heel gemakkelijk aan. De hybride mogelijkheid is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  We differentiëren meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: denk aan een app op je telefoon maar ook lichtalarm, geluidsalarm, E-mail, SMS. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Afsluitend is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Geef het installatie adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Binnen enkele dagen ontvang je 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Oost West en Middelbeers.

 5. De installateur komt langs

  Een beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op de gekozen dag. De installateur demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen inprogrammeren die een notificatie ontvangt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een erkend alarmsysteem kopen in Oost West en Middelbeers?

Bekijk actuele prijzen bij installateurs uit jouw regio

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Heel veel mensen in de gemeente Oirschot houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn betaalbare budget producten met alleen basisfuncties. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals camerabewaking, rookmelders, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, buitensirene. Daarbij dien je een keuze te maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hieronder delen we daar meer info over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, dat werkt op batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarbij is het systeem zeer flexibel en voordelig. Vergeet niet dat batterijen op kunnen raken en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Tarieven inclusief montage: €675,00 tot wel €1950,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
In het geval van een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Dit werkt heel erg effectief, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is het zelfs verplicht. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt weinig last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Onkosten inclusief installatie: €1250,00 tot +/- €1700,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar de kabels al voorhanden zijn neem je de bedrade detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen neem je draadloze detectoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Een relatief duur systeem.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1750,00 oplopend tot €2700,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het stukje hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Oost West en Middelbeers.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pincode, pas, ID, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Oost West en Middelbeers (februari 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Alleen, als je het laat plaatsen door een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de bijgaande tabel bieden wij de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Oost West en Middelbeers. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Aver en Secu. Of zoek door naar aanbieders en bedrijven in Lage Mierde, Hooge Mierde, Haghorst en Diessen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je goed werkende tips om de kans op inbraak in Oost West en Middelbeers te verkleinen. Lees ook meer info over Toegangscontrole.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Oost West en Middelbeers vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die kunnen helpen bij het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een effectieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Doorgaans kunnen ze jou ook helpen met bemande meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Jouw lokale partner voor slimme beveiliging in huis.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Gemakkelijk zelf te bedienen, uitgerust met VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en TP-Link, D-Link, Somfy, Bosch, Foscam & Hombli, Eve, Arlo, Netamo, Eufy.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Oost West en Middelbeers?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Oost West en Middelbeers voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 en €800,00. De daadwerkelijke prijs wordt gecalculeerd door de soms van welk alarm je kiest, de eventuele uitbreidingen zoals camera’s of gasmelder, het aantal kamers, en het onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Wanneer er een melding binnenkomt wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er rondom het huis gebeurt en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De centralist neemt contact op met de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding Door gebruik te maken van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De tarieven van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement variëren tussen de €20,00 en €37,50 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook telefonische oproep, SMS, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een set met analoge camera’s, vanaf €150,00 per camera. Liever haarscherp beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Probeer dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €550,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Oost West en Middelbeers.


Postcodegebied: 5090, 5091

Plaats een reactie