Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Klaaswaal

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Klaaswaal beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een actieve alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Eveneens waarschuwt een huisalarm ook bij brand, gas of lekkages. Via onze adviseurs delen wij populaire informatie over de mogelijke systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Als laatste doorzoek je op dit platform erkende beveiligingsbedrijven in Klaaswaal en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-klaaswaal

Alarminstallatie Klaaswaal laten plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch waarschuwingssysteem dat een melding zal versturen bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij detectie wordt het alarm getriggerd en krijg je meteen melding op je smartphone. Wanneer je dat wil wordt het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De medewerker kijkt direct mee en probeert contact te leggen met de bewoners. Bij een overval, inbraak of brand kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Klaaswaal? In dit handige stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en achterhaal waar inbrekers binnen kunnen komen. Op basis daarvan markeer je welke ramen en deuren sensoren / detectoren moeten krijgen. Met het oog op inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: beveiligingscamera’s, waterdetectoren, gasdetectoren, glasbreuksensoren, rookmelders, bewegingsmelders.

 2. Kies het type alarm

  Je kunt kiezen uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij bekabelde installaties worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via radiogolven. en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride inrichting is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er kan worden gekozen voor verschillende alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, telefonische oproep, SMS, geluidsalarm, E-mail. Een interessante keuze is een accurate melding voor de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om de pakkans te vergroten heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Prijzen opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Klaaswaal en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op de gekozen dag. De expert vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen ingeven die ingelicht moeten worden bij onraad.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Klaaswaal?

Krijg verschillende offertes van beveiligingsbedrijven uit jouw regio

Keuzehulp: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Flink wat huizen in de gemeente Hoeksche Waard hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over bewegingsmelders, camerabewaking, rookmelders, meldkamer koppeling, afstandsbediening. Evenzeer start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het volgende stuk lees je er alles over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, dat werkt op batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is ook perfect voor bestaande bouw. Ook kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Minpunten zijn dat batterijen op kunnen raken en dat het wat meer storingen kent.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarief inclusief montage: €700,00 – €1200,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De werking is erg nauwkeurig, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit type zelfs een verplichting. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, het is storingsongevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Onkosten inclusief installatie: €1200,00 tot wel €2150,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels aangesloten zijn neem je de bedrade detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen installeer je draadloze sensors.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €2000,00 tot ongeveer €2950,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt het alarm uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Klaaswaal.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pas, pincode, ID, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Klaaswaal (april 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Toch, ga je voor een vakkundig installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de onderstaande tabel check je de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Klaaswaal. Zij hebben ervaring met merken als Invoxia en Neovo. Of zoek door naar bedrijven en leveranciers in Strijen, Strijensas, Zuid-Beijerland en Numansdorp.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We geven praktische tips om de kans op inbraak in Klaaswaal te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Brandblusser.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem voor thuis

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Klaaswaal vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan bekend om een innovatieve alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Meestal werken zij met een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Systeem blijft werken als de verbinding verbreekt.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Somfy, EZVIZ, D-Link, Foscam, Bosch of Eufy, Arlo, Yale, Netamo, Eve.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Klaaswaal?

De kosten van een goed alarmsysteem in Klaaswaal voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €500,00 en €1500,00. De normale prijs hangt af van het type alarm, de eventuele uitbreidingen zoals een beveiligingscamera of gasmelder, de grootte van het huis, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij calamiteiten checkt de centralist of er een dreigende situatie is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De medewerker neemt meteen contact op met de bewoners bij overval, inbraak of brand. Middels Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De kosten van een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 & €52,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging ontvang je op diverse manieren een signaal. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luid geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: telefonische oproep, lichtalarm, e-mail, SMS. Indien je het stille alarm aanzet hoort de indringer niets, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt inbrekers af en de pakkans is een stuk groter omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een systeem met digitale camera’s, vanaf €175,00 per stuk. Liever maximale veiligheid met HD camera’s zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Plaats dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €475,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Klaaswaal.


Postcodegebied: 3286

Plaats een reactie