Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Kreileroord

Dankzij een alarmsysteem in Kreileroord beveilig je jouw woning tegen inbrekers. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Je alarminstallatie schrikt inbrekers af, waarschuwt bij onraad en geeft je meer gemoedsrust. Als extra voordeel signaleert een huisalarm ook bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In onze keuzehulp verstrekken we uitgebreide details over de systemen waar je uit kunt kiezen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Verder tonen wij op dit platform verschillende beveiligingsbedrijven in Kreileroord en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-kreileroord

Alarminstallatie Kreileroord laten installeren

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch waarschuwingssysteem dat notificaties verstuurt bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij beweging zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je meteen melding op je smartphone. Soms is jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De beveiliger onderzoekt de melding en belt direct het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Kreileroord? In het onderstaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Inventariseer jouw woning om erachter te komen waar inbrekers binnen kunnen komen. Op basis daarvan ontdek je welke risicovolle plekken meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: bewegingsmelders, waterdetectoren, gasdetectoren, glasbreuksensoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het soort alarm

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bedraad systeem moeten er overal draden worden getrokken zodat het bijna niet te saboteren is. Een draadloos systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride inrichting kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We onderscheiden meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: SMS, telefonische oproep, geluidsalarm, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met een standaard melding richting de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Mogelijk heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Prijzen opvragen

  Vul jouw adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Binnen enkele dagen ontvang je meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Kreileroord en de directe omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Een beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een vooraf afgesproken moment. De beveiliger legt precies uit hoe het systeem werkt. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die op de hoogte gesteld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Kreileroord?

Vergelijk kosten en voorwaarden van bedrijven uit jouw regio

Keuzehulp: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer mensen in de gemeente Hollands Kroon hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief bewegingsmelders, rookmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling, camerabewaking. Eveneens start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf lees je er alles over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarm voor woningen is draadloos verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Bovendien ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Let erop dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarief inclusief montage: €825,00 oplopend tot €1950,00.

Een bekabeld alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het is gemakkelijker in onderhoud, minder storingsgevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Prijzen inclusief installatie: €925,00 tot ongeveer €2400,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De betrouwbaarheid is hoog, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op plekken waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde sensoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1450,00 tot wel €2450,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Kreileroord.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pas, ID, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Kreileroord (juni 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Echter, wanneer je het laat aanleggen door erkend installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de bijgaande tabel vind je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Kreileroord. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Lampertz en VanderBilt. Je kunt ook doorklikken naar installateurs en bedrijven in Slootdorp, Middenmeer, Wieringerwerf en Haringhuizen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Kreileroord te beperken. Check ook extra informatie over Stil alarm.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Kreileroord vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven bieden een compleet en professionele alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. In veel gevallen kan je kiezen voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Ervaren adviseurs en vakmannen met persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en D-Link, Bosch, Foscam, TP-Link, Somfy & Eufy, Arlo, Eve, Hombli, Netamo.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Kreileroord?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Kreileroord voor thuis liggen ongeveer tussen de €325,00 en €1250,00. De normale prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type systeem (draadloos of bedraad), extra services zoals een beveiligingscamera of gasdetector, het aantal kamers, en de installateur.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij calamiteiten controleert een centralist of er iets aan de hand is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een agent stelt woningeigenaren op de hoogte bij een geverifieerd alarm Door gebruik te maken van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De kosten van een alarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en €32,50 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij een verdachte poging wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook doorschakeling naar meldkamer, SMS, lichtalarm, e-mail. Bij een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het ontmoedigt inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €175,00 p/stuk. Heb je liever optimaal gedetailleerd beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Maak dan de keuze voor een HD IP camera voor €475,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Kreileroord.


Postcodegebied: 1773

Plaats een reactie