Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Linden

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Linden beveilig je jouw huis tegen inbraak. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Je alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, beperkt de eventuele schade en geeft je meer gemoedsrust. Daarbij geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, rook of een gaslek. In onze handige keuzehulp lees je goede informatie over de mogelijke systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Als laatste check je op dit platform een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Linden en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-linden

Alarminstallatie Linden laten installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch waarschuwingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij onraad en inbraak. Bij ongewone situaties gaat vaak een sirene af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. In sommige situaties is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een professional onderzoekt de melding en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de betrokken klant. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Linden? In het onderstaande stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en ontdek zo waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Daardoor bepaal je welke ingangen voorzien moeten worden van detectors. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: rookmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren, bewegingsmelders, gasdetectoren, magneetcontacten.

 2. Selecteer een type alarm

  Je hebt de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld woningalarm zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride installatie is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor allerlei alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: lichtalarm, geluidsalarm, SMS, telefonische oproep. Vaak kan je optioneel kiezen voor een accurate melding voor de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Vul eerst jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Linden.

 5. Installatie en uitleg

  Een beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een vooraf afgesproken moment. De installateur demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen ingeven die ingelicht moeten worden bij calamiteiten.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Linden?

Vergelijk kosten en voorwaarden van specialisten in direct regio

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Land van Cuijk beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen basisfuncties. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meldkamer koppeling, afstandsbediening, camerabewaking, buitensirene, bewegingsmelders. In aanvulling daarop dien je een keuze te maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok bespreken we de voordelen en nadelen.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, de sensoren werken op batterijen. De installatie gaat eenvoudig en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarbij kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Minpunten zijn dat batterijen op kunnen raken en dat het wat meer storingen kent.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €700,00 tot +/- €1950,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Er zijn nauwelijks storingen, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Het onderhoud is minder complex, je hebt weinig last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarieven inclusief installatie: €1100,00 tot wel €2400,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt kies je voor bedrade sensoren, en waar nog geen bedrading is doe je het met de draadloze componenten.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1350,00 tot en met €2450,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het stukje hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Linden.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een tag, pincode, druppel, pas.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Linden (april 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door erkend installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de tabel hieronder ontdek je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Linden. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Menvier en Wertheim. Of klik door voor verkooppunten en leveranciers Oeffelt, Haps, Gassel en Beers.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je populaire tips om de opties voor inbraak in Linden te beperken. Bekijk ook meer informatie over Inbraakbeveiliging.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Linden vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het aanleggen van alarmen en bewakingscamera’s. Zij faciliteren een vernuftige alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. In potentie bieden zij de optie tot een eigen meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Bosch, TP-Link, Foscam, Somfy, D-Link & Eve, Hombli, Eufy, Yale, Arlo.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Linden?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Linden voor thuis liggen ongeveer tussen de €600,00 en €1350,00. De daadwerkelijke prijs is afhakelijk van het soort alarm, de eventuele uitbreidingen zoals alarmcentrale en camera’s of gasdetector, het woonoppervlak, en de installateur.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij beweging, glasbreuk of rook controleert een centralist wat er rondom het huis gebeurt en wie er ingeschakeld moet worden. Een agent belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) als er sprake is van inbraak of brand Door gebruik te maken van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijzen van een alarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €10,00 & €37,50 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij onraad kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, telefonische oproep, lichtalarm, e-mail. In het geval van een stil alarm zal de indringer niets horen, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een set met analoge camera’s, vanaf €175,00 p/stuk. Heb je liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Installeer dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €600,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Linden.


Postcodegebied: 5439

Plaats een reactie