Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Gassel

Door het installeren van een alarmsysteem in Gassel beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een actieve alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, waarschuwt bij onraad en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Daarnaast heeft het huisalarm ook een melding bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Via onze adviseurs verstrekken we praktische informatie over de verschillende type systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop bieden we op dit platform een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Gassel en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-gassel

Alarminstallatie Gassel laten aanleggen

De betekenis van een alarmsysteem is: een beveiligingsinstallatie dat notificaties verstuurt bij onraad en inbraak. Bij ongewone situaties gaat er een luid (of stil) alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Indien gewenst is het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De operator ziet direct wat de situatie is en probeert contact te leggen met de klant (de bewoner). Bij een noodsituatie worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Gassel? Hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en check op welke plekken de risico’s het grootst zijn. Daardoor maak je een plan welke risicovolle plekken minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als het gaat om inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: waterdetectoren, magneetcontacten, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, rookmelders.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm zal er gebruik worden gemaakt van kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Het draadloze alternatief is effectief zonder bekabeling en kan snel worden aangesloten. De hybride mogelijkheid een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  We onderscheiden diverse alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep, SMS. Je kunt ook kiezen voor een standaard melding richting een speciale meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Om de pakkans te vergroten heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Offertes opvragen

  Vul jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Gassel en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op de gekozen dag. De beveiligingsspecialist vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die gebeld moeten worden bij calamiteiten.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Gassel?

Krijg verschillende offertes van experts in jouw regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Heel veel mensen in de gemeente Land van Cuijk laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel detectoren en sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief afstandsbediening, buitensirene, meldkamer koppeling, camerabewaking, bewegingsmelders. Verder moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk bespreken we de voordelen en nadelen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is doorgaans verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Ook is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Vergeet niet dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €775,00 tot €1400,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit gezien als een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, kent weinig storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €1225,00 – €1750,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al bedrading ligt installeer je bekabelde componenten, op de plekken waar nog geen kabels liggen doe je het met de draadloze detectoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Een relatief duur systeem.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1900,00 tot wel €2950,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Optioneel kan je kiezen voor allerlei andere producten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In de lijst hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Gassel.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een druppel, ID, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Gassel (februari 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Echter, op het moment je kiest voor een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In het overzicht hieronder bieden wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Gassel. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Mobiak S.A. en Cooper. Of bekijk leveranciers en aanbieders in Linden, Oeffelt, Beers en Sint Agatha.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. Hierna delen we 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Gassel te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Gassel vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het installeren van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een vernuftige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Meestal kunnen ze jou ook helpen met extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Professioneel systeem voor bedrijven en woningen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, Somfy, TP-Link, Foscam, EZVIZ + Netamo, Eve, Yale, Arlo, Eufy.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Gassel?

De kosten van een goed alarmsysteem in Gassel voor thuis liggen je tussen de €600,00 en €1425,00. De totaalprijs wordt gekenmerkt door het type installatie, de extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of koolmonoxidemelder, het soort woning, en het onderhoud.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er rondom het huis gebeurt en of ze direct in actie moeten komen. De operator belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) als er sprake is van inbraak of brand Door het inschakelen van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De extra kosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en +/- €47,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Zodra het alarm wordt getriggerd kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, SMS. In het geval van een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en de pakkans is een stuk groter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een goedkope optie is een systeem met digitale camera’s, vanaf €275,00 p/stuk. Wil je een compleet beveiligd huis met HD beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €600,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Gassel.


Postcodegebied: 5438

Plaats een reactie