Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Neeritter

Door het installeren van een alarmsysteem in Neeritter beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Dit alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Daarnaast kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp delen wij praktische informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend vergelijk je op dit portaal erkende beveiligingsbedrijven in Neeritter en vind je slimme tips tegen inbraak.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-neeritter

Alarminstallatie Neeritter plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch waarschuwingssysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij verdachte omstandigheden zal het alarm afgaan en ontvang jij op je telefoon een melding. In veel gevallen wordt jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. Een specialist ziet direct wat de situatie is en waarschuwt de bewoners. Bij een noodsituatie kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Neeritter? In het gedeelte hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis om erachter te komen waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op basis daarvan weet je welke ramen en deuren beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: waterdetectoren, rookmelders, magneetcontacten, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je hebt de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bedrade systemen is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Het draadloze alternatief communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is een stuk flexibeler. Een hybride oplossing werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er bestaan meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: denk aan een app op je telefoon maar ook SMS, telefonische oproep, lichtalarm, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een standaard melding richting de Particuliere alarmcentrale PAC. 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om de pakkans te vergroten kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Geef het installatie adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan kosteloos meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Neeritter en de directe omgeving.

 5. Installatieservice

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op de gekozen dag. De medewerker hoe je het systeem in werking stelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen ingeven die een notificatie ontvangt wanneer het alarm gaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Neeritter?

Bekijk actuele prijzen bij installateurs uit de regio

Keuzehulp: Type beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Leudal kiezen voor alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel detectoren en sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over afstandsbediening, buitensirene, bewegingsmelders, rookmelders, camerabewaking. In aanvulling daarop heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hierna noemen we alle pluspunten en minpunten.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarbij kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Grote nadelen zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €650,00 tot wel €1600,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is een waterdicht systeem, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij de hogere risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt weinig last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Prijzen inclusief installatie: €1150,00 – €2350,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het is zeer betrouwbaar, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels aangesloten zijn kies je voor bedrade componenten, en waar nog geen bedrading is neem je draadloze componenten.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1350,00 tot circa €2050,00.

Extra opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Onderstaand lees je meer over veilig wonen in Neeritter.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pincode, druppel, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Neeritter (april 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Echter, op het moment je kiest voor een speciaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de tabel hieronder bieden wij de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Neeritter. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Fixapart en SMP. Op onze site bekijk je ook bedrijven en leveranciers in Thorn, Wessem, Ittervoort en Hunsel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We geven relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Neeritter te verminderen. Bekijk ook meer informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Neeritter vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Limburg onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het aanleggen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze aanbieders bieden een compleet en professionele alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Vaak werken zij met een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en EZVIZ, Foscam, D-Link, Somfy, TP-Link of Arlo, Netamo, Eve, Yale, Eufy.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Neeritter?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Neeritter voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €550,00 en €1125,00. De exacte prijs is afhakelijk van het type systeem (draadloos of bedraad), de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of gasdetector, het soort woning, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij beweging, glasbreuk of rook bekijkt een medewerker meteen wat de situatie is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De centralist zoekt meteen contact met de bewoners Bij brand, inbraak of een overval Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De onkosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 en +/- €55,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een foute beweging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Andere beschikbare meldingen zijn: SMS, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, e-mail. Als je kiest voor een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt ongewenst bezoek af en de pakkans is een stuk groter omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Een voordelige mogelijkheid is een systeem met digitale camera’s, vanaf €200,00 per aansluiting. Wil je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Probeer dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €375,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Neeritter.


Postcodegebied: 6015

Plaats een reactie