Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Ittervoort

Door het installeren van een alarmsysteem in Ittervoort is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een actieve alarminstallatie heeft een preventieve werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Als extra voordeel waarschuwt een huisalarm ook bij brand, rook of een gaslek. In de praktische keuzehulp tonen wij goede informatie over de soorten systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Daarnaast check je op deze site toonaangevende beveiligingsbedrijven in Ittervoort en vind je slimme tips tegen inbraak.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-ittervoort

Alarminstallatie Ittervoort laten installeren

Een alarmsysteem is een elektrisch systeem dat een signaal geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij verdachte omstandigheden wordt het alarm getriggerd en ontvang jij op je telefoon een melding. Tegen extra betaling is jouw woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een agent bekijkt de melding en probeert contact te leggen met de betrokken klant. Bij brand, inbraak of een overval kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Ittervoort? In dit handige stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak een goede analyse van de woning en achterhaal waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Daardoor ontdek je welke ingangen voorzien moeten worden van detectors. Wat betreft inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, rookmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren, magneetcontacten.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Populaire keuze zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bekabelde optie is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het bijna niet te saboteren is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem is effectief zonder bekabeling en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride installatie is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  Er kan worden gekozen voor allerlei alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, SMS, telefonische oproep, E-mail, geluidsalarm. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling van de meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Desgewenst kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt zo snel mogelijk diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Ittervoort en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De installateur laat goed zien hoe het allemaal werkt. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die op de hoogte gesteld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Ittervoort?

Krijg verschillende offertes van vakmannen uit de buurt

Advies: Kies het juiste beveiligingssysteem

Flink wat huizen in de gemeente Leudal gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Zo zijn er hele voordelige modellen met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met rookmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, buitensirene, bewegingsmelders. In aanvulling daarop start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen is doorgaans verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. Het is heel snel te installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Als laatste kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Houd in acht dat batterijen niet eeuwig meegaan en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Tarieven inclusief montage: €675,00 tot ongeveer €1550,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 kan men dit verplicht stellen. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, minder storingsgevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijs inclusief installatie: €1150,00 tot €2200,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn neem je de bedrade sensors, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen installeer je draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1150,00 tot circa €2600,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Onderstaand lees je meer informatie over extra veilig wonen in Ittervoort.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pas, pincode, ID, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Ittervoort (mei 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de tabel hieronder vind je namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Ittervoort. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Consul en Wertheim. Op onze site bekijk je ook bedrijven en leveranciers in Neeritter, Thorn, Hunsel en Haler.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. In het stukje hieronder vind je 10 handige tips om de opties voor inbraak in Ittervoort te verminderen. Of klik door voor meer informatie over Hybride alarmsysteem.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Ittervoort vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het plaatsen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen faciliteren een professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Mogelijk werken zij met een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Met eigen gecertificeerde bemande meldkamer (Alarm Control Nederland).
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en EZVIZ, D-Link, TP-Link, Foscam, Somfy of Eve, Arlo, Yale, Hombli, Eufy.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Ittervoort?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Ittervoort voor thuis liggen gemiddeld tussen de €525,00 en €1275,00. De echte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het soort alarm, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasdetector, het woonoppervlak, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen bekijkt de medewerker of er een noodzaak is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De medewerker van de meldkamer neemt contact op met de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding Door het inschakelen van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De kosten van een alarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €15,00 & €50,00 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een ongewone beweging ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een notificatie op iPad of telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: e-mail, SMS, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het ontmoedigt inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je beelden terug kunt kijken. Een goedkope optie is een bedrade camera vanaf €150,00 per camera. Wil je haarscherp beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Probeer dan een HD IP camera vanaf €625,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Ittervoort.


Postcodegebied: 6014

Plaats een reactie