Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Eede

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Eede beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft je een gerust en veilig gevoel. Daarnaast geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand of lekkage. In de praktische keuzehulp bieden we goede details over de systemen waar je uit kunt kiezen en de kosten van inbraakbeveiliging. Ook bieden we op deze site een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Eede en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-eede

Alarminstallatie Eede laten installeren

Een alarmsysteem is een elektronisch mechanisme dat een melding zal versturen bij een bepaalde gebeurtenis. Bij beweging gaat het alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Indien gewenst wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De beveiliger kijkt de melding na en probeert contact te leggen met de klant (de bewoner). Bij brand, inbraak of een overval worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Eede? Hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en achterhaal waar de zwakke plekken liggen. Zo markeer je welke ramen en deuren beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: beveiligingscamera’s, magneetcontacten, glasbreuksensoren, waterdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij bekabelde installaties is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Het draadloze alternatief heeft geen bedrading nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride installatie is een combinatie van beide.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er kan worden gekozen voor diverse alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: geluidsalarm, telefonische oproep, lichtalarm, E-mail. Vaak kan je optioneel kiezen voor een automatische melding naar een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Om inbrekers te verrassen heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag offertes aan

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Eede en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op de gekozen dag. De installateur laat goed zien hoe het allemaal werkt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen waarnaar een signaal wordt gestuurd bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een handig alarmsysteem kopen in Eede?

Vergelijk tarieven van vakmannen in jouw buurt

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Sluis beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met bewegingsmelders, buitensirene, camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders. Ook moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf bespreken we de voordelen en nadelen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, dat werkt op batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarnaast kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Vergeet niet dat batterijen op kunnen raken en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Prijs inclusief montage: €700,00 – €1350,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse kan men dit verplicht stellen. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Tarief inclusief installatie: €925,00 tot €2150,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn installeer je bekabelde detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn maak je gebruik van draadloze sensors.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1800,00 tot wel €2200,00.

Extra opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het volgende schema lees je meer informatie over extra veilig wonen in Eede.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een tag, pincode, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Eede (juli 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Maar, als je het uitbesteed aan een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de onderstaande tabel bieden wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Eede. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Recommand en Enforcer. Of bekijk installateurs en bedrijven in Spui, Sluiskil, Sint Kruis en Waterlandkerkje.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We geven populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Eede te verminderen. Lees ook meer info over Seniorenalarm.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Eede vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners faciliteren een slimme alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Doorgaans bieden zij de optie tot een eigen meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Foscam, Somfy, Bosch, EZVIZ, TP-Link + Hombli, Arlo, Netamo, Eufy, Eve.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Eede?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Eede voor thuis liggen ongeveer tussen de €375,00 en €1375,00. De totaalprijs hangt af van het soort systeem, extra services zoals meldkamer en camera’s of rookmelder, de grootte van de woning en garantietermijn.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Zodra het alarm beweging detecteert controleert een centralist of er iets aan de hand is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een professional neemt meteen contact op met de bewoners in het geval van een inbraak of brand. Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De extra kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €12,50 & €42,50 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij onraad kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: SMS, e-mail, telefonische oproep, lichtalarm. Als je kiest voor een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en de pakkans is een stuk groter omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Voor de kleine portemonnee is er een aantal slimme camera’s, vanaf €225,00 per aansluiting. Wil je de meest scherpe en heldere HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Plaats dan een HD IP camera vanaf €500,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Eede.


Postcodegebied: 4529

Plaats een reactie