Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Spui

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Spui heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Dit alarminstallatie schrikt inbrekers af, kan je laten koppelen aan de meldkamer en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Evenzeer heeft het huisalarm ook een melding bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In de praktische keuzehulp vind je goede info over de mogelijke systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Verder bieden we op dit portaal bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Spui en vind je slimme tips tegen inbraak.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-spui

Alarminstallatie Spui installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektrisch systeem dat een alarm geeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij beweging zal het alarm afgaan en krijg je een melding op je smartphone. Soms is jouw woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een professional bekijkt de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een geverifieerd alarm kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Spui? In het volgende stukje leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en ontdek zo waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Daardoor weet je welke toegangsplekken minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. M.b.t. inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: waterdetectoren, rookmelders, gasdetectoren, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het soort alarm

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld systeem wordt alle verbonden met draden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wifi-systeem (draadloos) heeft deze kabels niet nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride inrichting kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  We differentiëren diverse alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook lichtalarm, telefonische oproep, geluidsalarm, SMS. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling met de de Particuliere Alarm Centrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Indien gewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Spui en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een vooraf afgesproken moment. De expert legt precies uit hoe je het moet bedienen. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen instellen die op de hoogte gesteld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Spui?

Krijg verschillende offertes van specialisten uit de buurt

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer woningen in de gemeente Terneuzen gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn betaalbare budget producten met eenvoudige functionaliteiten. Er bestaan ook complete pakketten met camerabewaking, rookmelders, buitensirene, meldkamer koppeling, afstandsbediening. Verder moet je een keuze maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hieronder bespreken we de voordelen en nadelen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem sluit je doorgaans aan op de WIFI, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarnaast ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Minpunten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het wat meer storingen kent.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Investering inclusief montage: €675,00 – €1900,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is een betrouwbaar systeem, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij panden met een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, kent weinig storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Tarief inclusief installatie: €1100,00 tot €1900,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar de kabels al voorhanden zijn kies je voor bedrade sensoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn maak je gebruik van draadloze onderdelen.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Investering inclusief aanleggen: €1350,00 tot en met €2300,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met extra componenten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het volgende schema vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Spui.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een tag, pincode, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Spui (juli 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Toch, als je het uitbesteed aan een professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de bijgaande tabel bieden wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Spui. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Masterlock en Konig. Of klik door voor aanbieders en bedrijven in Sluiskil, Hoek, Eede en Sint Kruis.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We delen handig tips om de opties voor inbraak in Spui te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Meldkamer.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Spui vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die jou ondersteunen bij het aanleggen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Zij faciliteren een slimme alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Optioneel heb je de keuze voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Foscam, D-Link, Bosch, Somfy, EZVIZ of Eufy, Arlo, Yale, Netamo, Eve.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat kost een alarmsysteem installeren in Spui?

De kosten van een slim alarmsysteem in Spui voor thuis liggen tussen de €575,00 en €1375,00. De exacte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het soort systeem, de aanvullende diensten zoals camerabeveiliging of gasdetector, de grootte van het huis, en de jaarlijkse inspectie.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Op het moment dat er een melding binnenkomt bekijkt de medewerker wat de actuele status is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een expert waarschuwt de bewoners Bij een noodsituatie Met Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De onkosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €17,50 en +/- €45,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij ongewone situaties kan je op diverse manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Alternatieven zijn o.a.: SMS, e-mail, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. In het geval van een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het ontmoedigt inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een set met analoge camera’s, vanaf €175,00 per aansluiting. Zoek je een oplossing met HD-beelden zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Installeer dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €525,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Spui.


Postcodegebied: 4539

Plaats een reactie