Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hoek

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Hoek schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Daarbij kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij water (lekkage), brand en gas. Middels onze uitgebreide keuzehulp check je betrouwbare details over de verschillende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Als laatste check je op dit portaal bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Hoek en vind je slimme tips tegen inbraak.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-hoek

Alarminstallatie Hoek aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch mechanisme dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij verdachte omstandigheden gaat vaak een luid alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Soms is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een agent bekijkt de melding en waarschuwt het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een geverifieerd alarm kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Hoek? In het volgende stukje vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en check op welke plekken inbrekers binnen kunnen komen. Aan de hand hiervan bepaal je welke ingangen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: bewegingsmelders, rookmelders, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, glasbreuksensoren, gasdetectoren.

 2. Soort alarm kiezen

  Je hebt de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bekabelde optie zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via radiogolven. en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride installatie werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen

  We differentiëren meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: een melding via een smartphone App, E-mail, SMS, lichtalarm, telefonische oproep. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een accurate melding voor een 24/7 meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Om inbrekers te verrassen kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul jouw adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan kosteloos meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hoek en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De beveiligingsspecialist legt precies uit hoe het systeem werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) ingeven die ingelicht moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Hoek?

Vergelijk kosten en voorwaarden van experts in de buurt

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Flink wat huizen in de gemeente Terneuzen beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn betaalbare budget producten met enkel detectoren en sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals camerabewaking, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, rookmelders, buitensirene. Ook heb je de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk lees je er alles over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de sensoren werken op batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Ook kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Vergeet niet dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €650,00 – €1200,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit gezien als een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Investering inclusief installatie: €1075,00 tot ongeveer €2100,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Op plekken waar al bedrading ligt neem je de bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is installeer je draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €2000,00 tot circa €2150,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt het alarm uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het volgende schema lees je meer over veilig wonen in Hoek.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een ID, tag, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hoek (mei 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Maar, wanneer je het laat aanleggen door erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de onderstaande tabel delen wij de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hoek. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Videotec en TP-Link. Op onze site bekijk je ook installatiebedrijven en leveranciers in Zaamslag, Sas van Gent, Sluiskil en Spui.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We geven handig tips om de opties voor inbraak in Hoek te verminderen. Check ook extra informatie over Alarmlicht.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Hoek vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Zeeland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan garant voor een intelligente alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. In veel gevallen kunnen ze jou ook helpen met eigen meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Zelf controle over opnames, opslag en delen van de beelden.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en D-Link, TP-Link, Foscam, Bosch, Somfy of Hombli, Eufy, Arlo, Eve, Netamo.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Hoek?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Hoek voor thuis liggen ongeveer tussen de €475,00 en €1150,00. De daadwerkelijke prijs komt tot stand door het type installatie, extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of gasdetector, de grootte van de woning en garantietermijn.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij brand, inbraak of glasbreuk bekijkt de medewerker of er een noodzaak is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De centralist stelt woningeigenaren op de hoogte bij een overval, inbraak of brand D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De extra kosten van een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 en +/- €30,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Zodra het alarm wordt getriggerd kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op iPad of telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor lichtalarm, SMS, e-mail, telefonische oproep. Als je een stil alarm laat installeren is de indringer zich niet bewust van zijn acties, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en het vergroot de pakkans omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een bekabelde analoge camera vanaf €150,00 p/stuk. Zoek je een systeem met HD-beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Installeer dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €575,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Hoek.


Postcodegebied: 4542

Plaats een reactie